Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1328059 Intake Bij De Vk Gehad

 • Auteur
  Berichten
 • #2334061

  Hallo meiden,

  Nou vanmiddag mocht ik dan voor het eerst naar de vk toe. Ik werd weer gewogen en mijn bloeddruk werd gemeten. Mijn bloeddruk was keurig!!! 120/80.
  Ook herkende de vk mij nog van de vorige keer. Zij heeft toen ook geholpen bij de bevalling van yordi. Ze vroeg hoe oud hij nu was en ik antwoordde met al weer 1,5 jaar.
  Verder veel vragen en de familie geschiedenis weer doornemen. En of wij nog vragen hadden. Ja of ze geen hartje ging luisteren nu. Nee was het antwoord.
  Ze konden het hartje nu nog niet horen via de doptone werd ons verteld. Dit was vaak rond de 12 weken. En een echo deden ze met 8 weken.
  Er zijn weer nieuwe afspraken gemaakt. Ik zou een echo krijgen met 9 weken, maar dan zijn me helaas op vakantie, dus wordt het een week later. 24 aug. Ik ben dan 10 weken. En 7 sept weer naar de vk toe. Ook moest ik nog even bloed laten prikken.

  Nou ik had eigenlijk heeeel erg stiekem gehoopt dat we nu een hartje konden horen, maar helaas. Dus nu moeten we nog een paar weekjes langer in afwachting zitten. Oh ja en verder hebben we ook een tas met heeeeel veel info mee gekregen.
  Ze hield nu de berekening aan vanaf de laatste menstruatie. En dan kwam ze op 22 maart, wat ik zelf ook had berekend. Maar ik had een onregelmatige cyclus, dus na de echo weet ze meer en weet ze ook een beter datum.
  Ik ben nu dan 6 weken+3 dagen.

  Liefs marielle

  #4083412 Quote

  heej marielle

  jammer dat je geen echo kreeg en het hartje niet te horen kreeg:S:S

  heb je 10 dagen na mij de echo dus nou ben benieuwd hoor!!

  tot mails

  liefs daan

  #4083596 Quote

  Wat leuk dat ze nog herkennen! Ik ben benieuwd of ze mij nog herkennen, maar ik denk het niet, is alweer 4 jaar geleden dat ze mij voor het laatst zagen…

  Jammer idd dat je nog niet hebt kunnen horen of het hartje klopt, maar als je dan straks die echo hebt is het al een echt inimini mensje, dat is natuurlijk ook wel heel mooi om te zien!

  Geniet van je vakantie!

  Liefs, Nicole 7w6d

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct