Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

nu kan ik nog steeds niet verder

 • Auteur
  Berichten
 • #2335895

  Hallo allemaal,

  Wat een rottijd maak je toch door als je een miskraam hebt meegemaakt. Iedereen die op dit forum zit, kan erover meepraten. Ik heb zelf ruim 10 weken geleden een spontane miskraam gehad, na 11 weken zwangerschap. We willen graag weer proberen zwanger te worden, maar hebben destijds wel besloten te wachten tot na mijn eerste menstruatie. Wisten wij toen veel dat dat zo lang zou duren!

  Nu ben ik nog steeds niet ongesteld (en zwangerschapstest was afgelopen week negatief) en ik voel me onderhand alsof ik in de menopauze zit. Hoe lang duurt dit nog?? Dat wachten maakt me zo onzeker, ben ik wel normaal, waarom werkt mijn lichaam niet mee? Begrijp me goed, ik vind het hele wonder van zwangerschap prachtig en zou niet willen dat het verloop voorspelbaar en planbaar zou zijn, maar ik baal wel van deze situatie. Ik weet ook niet meer of ik nog wel wil wachten tot na mijn menstruatie en zie er tegenop om dit te bespreken met mijn partner. Het mooiste zou zijn als ik morgen ongesteld zou zijn, maar mijn lichaam geeft daar tot nu toe nog lang geen signalen van!

  Als ik mijn verhaal teruglees, zie ik er geen concrete vraag in. Ik heb kennelijk vooral behoefte om van me af te schrijven. Maar als jullie mijn situatie herkennen en daarover willen meepraten zou dat denk ik wel helpen. En ik zou wel eens willen weten of het langer dan 10 weken wachten normaal is of abnormaal/ongezond, iemand die dat weet?

  Groetjes, Son

  #4085331 Quote

  Hoi,

  ik zou een keer langs een gyneacoloog gaan, je hoort echt binnen maximaal 8 weken ongesteld te worden, dat vertelde mijn gyneacoloog me in ieder geval!! gewoon een keer de dokter bellen, want dit is niet gewoon, wie weet krijg je wel een maand de pil voorgeschreven om je cyclus weer opgang te helpen.

  Liefs Jen

  #4085943 Quote

  Bedankt Jen, ik heb gelijk naar de dokter gebeld en de pil voorgeschreven gekregen. Het duurt dan misschien nog wel even, maar dan weet ik tenminste waar ik aan toe ben.

  Liefs, Son


  Remsa
  Lid
  #4086868 Quote

  Hey Sonica!

  Jeetje meid, al weer 10 weken verder. Knap dat je het zolang hebt volgehouden. Bij 9 weken (ik bleef juist maar elke keer tussendoor vloeien, bruinvloei… en geen menstruatie) kreeg ik ook de pil voorgeschreven. En nu zit in inmiddels weer in ronde 3 (puur natuur zonder pil). Mijn lichaam had gewoon even een zetje in de rug nodig om het ritme weer te vinden.

  Hoelang ga jij de pil slikken? Ik kreeg 3 maanden voorgeschreven, maar heb 2 maanden geslikt en dat is wel twee maanden, maar het is ook zo voorbij! Daarna kunnen jullie weer aan de slag voor jullie kinderwens.

  Liefs remsa

  #4086872 Quote

  Hey sonica, wat fijn dat je nu in ieder geval iets hebt wat je cyclus weer even op gang kan helpen.

  Liefs Jen

  #4095854 Quote

  Sonica,

  Hoe gaat ie nu met je??? Ik hoop dat er al verandering in zit?

  Liefs grote broer

  Lees ook: Zwanger worden na een miskraam

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct