Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gratis echo!

 • Auteur
  Berichten
 • #2336384

  Onderstaand bericht kwam ik tegen op internet. Ik heb die mevrouw een mailtje gestuurd en mijn 1e afspraak heb ik al staan. Ik moet er 3 kwartier voor rijden maar heb het er graag voor over!

  Bij Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven worden zwangeren gezocht die binnen dit opleidingsinstituut een echo willen laten maken! Als dank ontvang je een presentje en enkele foto’s van je kindje. In het kader van de opleiding echoscopie verrichten cursisten in het praktijklokaal van de hogeschool echografisch onderzoek van zwangeren. De praktijklessen zijn op verschillende dagen van de week gedurende het gehele studiejaar, meestal overdag, soms ook vroeg in de avond-uren

  Dit echografisch onderzoek is mogelijk van 10 tot 28 weken zwangerschap. Een video-opname is niet mogelijk en er mogen maximaal 2 personen per zwangere mee komen kijken. Bij voorkeur geen kleine kinderen meebrengen, dit in verband met de apparatuur. Wil je meer informatie of een afspraak maken dan kun je contact opnemen met: Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven, tel : 08778-79735, vragen naar Hanneke van Ballegooijen of mail naar H.vanBallegooijen@fontys.nl (met telefoonnummer graag)

  #4085743 Quote

  Super tip!

  #4085763 Quote

  Hoi,

  Ja ik had dat ook al gelezen indd op het ineternet. Alleen een beetje jammer, dat het voor mij zo’n 3 uur rijden is.
  Anders had ik het ook zeker weten gedaan hihihi.
  Succes met je 1e afspraak.

  Liefs marielle

  #4085778 Quote

  Haha ja voor mij ook dikke 2,5 tot 3 uur rijden.

  Beeeeetje ver.
  Ik hou me nog even koest, 18/08 mag ik ook!

  #4085804 Quote

  Leuke tip! Het zal er wel storm lopen. Ook al is de afstand voor mij te doen, zal ik er geen gebruik van maken. Ik vind dat ik best bof met een echo met 8, 12 en 20 weken..

  x Taraneh

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct