Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hoe was het met de kleine op vakantie?

 • Auteur
  Berichten

 • Bloempje27
  Bijdrager
  #2336490

  Wij zijn 2 weekjes in Zeeland, Renesse geweest. Loïs heeft het prima gedaan. Ze was eigenlijk gelijk gewend. Ook heeft ze zich keurig aan haar ritme gehouden…. ook slapen op het strand was geen probleem al was het dan wel korter.
  Maar ondanks dat viel het me best tegen hoe druk je bent als je weg gaat…. alles inpakken en uitpakken en tussendoor voeden… en hopen dat ze een beetje zoet is… ook kun je gewoon niet alles meer doen wat je wel kon zonder kind. je bent zo gebonden, ja…. dan is de vakantie voor het eerst echt anders…. maar we hebben wel heel erg kunnen genieten van onze schat al ben je dan druk….
  Het enige wat ons echt even down maakte was het feit dat een Duitse bestelbus onze mooie auto flink aantikte en we nu dus na de vakantie daar weer druk mee zijn….. hopelijk keert de duitse verzekering uit….


  polly
  Lid
  #4085884 Quote

  wij zijn 2 weken naar cadzand geweest op de camping, en het was heerlijk!
  inderdaad druk met vanalles meesjouwen, wow wat heb je veel nodig!
  en idd de dag bestond uit rekening houden met voedingen en slapen maar ja dat is thuis eigenlijk niet anders. een totaal andere vakantie maar wel erg leuk, zeker om weer even volop van elkaar te genieten en blij zijn met onze lieve vrolijke meid!
  heerlijk!
  groetjes marielle

  #4090621 Quote

  Twee weken in een huisje in de belgische ardennen ging prima! Even twee dagen wennen. Lekker gesjouwd en veel gelopen met de kleine in de rugdrager waar hij zelfs in sliep. Om de dag lopen en rusdag gehouden en dat ging erg goed. Toen hij thuis kwam moest hij wel ook weer twee dagen wennen aan het thuis zijn.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct