Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Voor Terra…

 • Auteur
  Berichten
 • #2336656

  Zit me toch dwars, dat ik toen ik de zwangerlijst een paar weken geleden terug had gezet, jouw naam er uit heb gehaald. Ik was kennelijk alleen maar bezig met wie nog moesten gaan bevallen dat ik in mijn onbenul geen rekening heb gehouden dat het voor jou wel heel pijnlijk moet zijn geweest, dat je er niet meer tussen stond. Bij deze mijn excuus en ik vind het ook prachtig dat de goeie lijst weer boven water is en Hjerre er gewoon bij staat. Natuurlijk staat hij er bij!

  Las dat je meisje het een beetje zwaar heeft, veel sterkte. Jullie hebben een hoop meegemaakt de afgelopen tijd. Zal toch ook z’n weerslag op zo’n kleintje hebben. Blijf je gevoel volgen en op een dag schijnt ook bij jullie weer de zon, echt waar, ik heb er vertrouwen in!

  Dikke kus, trotse mamma van inmiddels twee zoons (staat zo stoer 😉

  #4086028 Quote

  Denk niet dat ze het je kwalijk neemt het was toch geen boze opzet! Maarre… wel de verkeerde naam gebruikt, het moet Thye zijn meen ik.

  Komt vast door de hormonen 😉

  Groetjes Nanda


  Terra
  Lid
  #4086066 Quote

  Lieve Toulouse,

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je zoon! Wat heerlijk dat hij er is en dat je eindelijk, eindelijk kan gaan genieten!

  Ik was idd een beetje verdrietig toen ik zag dat mijn naam weg was. Maar ik was immers niet zwanger meer en ik heb je dat nooit en nooit kwalijk genomen! Het gaat toch ook om de zwangere en bevallen dames, hoewel ik wel heel blij ben dat Thye en nu wel tussen staat.

  Lieve groetjes Hanneke

  #4086076 Quote

  Dat meen je niet… Thye dus!!!

  Komt vast door het slaapgebrek (gaap 😉
  Gelukkig kan ik nu wel met een opgeruimd hart gaan slapen want ik lag er toch wakker van. Vond het zo stom van me….

  #4087491 Quote

  Mooi dit meiden!
  Ik schiet hier wel vol van..
  Geeft niks
  Dikke kus Rens

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct