Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ongerust… Nika bij kinderarts

 • Auteur
  Berichten
 • #2337221

  Hoi dames,

  Even van me af schrijven, hoor! Onze Nika (15 maanden) was de laatste dagen niet zo vrolijk; ze had veel last van een hele vervelende doorkomende tand. Elke avond drama’s met inslapen enzo, erg fijn… Gisteravond was het weer raak, ze deed er 2 uur over om in slaap te komen. Bovendien werd ze vannacht wakker en hebben we er dik een uur over gedaan om haar te kalmeren. Vanochtend was mevrouwtje dus niet op haar best.

  Maar zelfs met een extra ochtendslaapje was ze vanochtend echt niet zichzelf; ze wilde alleen maar tegen me aanhangen en huilde ontzettend veel. En dat terwijl het helemáál geen knuffelig kind is. Ik dacht nog steeds aan de tandjes, en er heersen ook waterpokken op het kinderdagverblijf dus had ook al in m’n achterhoofd dat ze daar last van zou kunnen hebben. Tot ik haar vanmiddag in haar stoel zette om te kijken of ze een boterham lustte… Ik zag ineens dat ze haar rechterarmpje slap naast zich liet hangen en alleen haar linkerhand gebruikte. Als ik haar rechterarm aanraakte of probeerde te bewegen begon ze flink te huilen. Ik schrok hier nogal van, natuurlijk!

  Inmiddels was ze ook erg moe, zat ze een beetje wezenloos voor zich uit staren, en was ze koortsig aan het worden. Ik heb dus maar snel de dokter gebeld en kon direct komen. Mijn vriend is met haar gegaan, en belde een kwartiertje later dat de huisarts het ook niet wist, maar dat hij wel duidelijk zag dat er iets niet goed was. Hij heeft dus de kinderarts gebeld en ook daar konden we direct terecht. Richard (mijn vriend) is dus met Nika naar het ziekenhuis gereden en daar zijn ze nu nog. Ik zit ondertussen thuis… ik heb nooit op m’n nagels gebeten maar dit lijkt me een goed moment om ermee te beginnen! Bah, wat akelig als je thuis moet gaan zitten wachten! Isis ligt nu te slapen en bovendien heb ik geen auto thuis, dus ik kan niets dan wachten, wachten, wachten… En ik maak me zorgen!

  Ik weet ‘t, het zal allemaal wel meevallen, maar ik moest dit even kwijt…

  Groetjes,
  Myrna mv Isis (05-09-2006) en Nika (24-04-2008)

  #4086581 Quote

  Hey joh! Wat eng allemaal! Ik kan me erg goed voorstellen dat je ongerust bent! En de dooddoener van “het zal allemaal wel meevallen” daar heb je nu lekker niks aan nu je niets weet!
  Ik denk aan je hoor! En ik blijf even checken of er al nieuws is. Laat je het even weten?
  Liefs Nelleke

  #4086637 Quote

  Oooh vreselijk! Wat zal je in de rats zitten.
  Gelukkig is ze nu in goede handen.

  Hoop echt dat je je meisje zo snel mogelijk weer gezond in de armen kan nemen.

  Veel sterkte en beterschap.

  Tessie

  #4086646 Quote

  Jeetje Myrna, dat is schrikken!!
  Hopenlijk heb je snel nieuws, en is alles goed met jullie meisje.

  Sterkte!

  #4086661 Quote

  Hey Myrna,

  Hopelijk weet je al wat meer op dit moment, he get ik kan me je machteloze gevoel helemaal voorstellen hoor, dat is niet niks om thuis in spanning te zitten.

  Hopelijk is alles in orde met je kleine meid

  #4086681 Quote

  Hey Myrna,
  Weet je al wat meer…. Jeetje wat een spanning en idd dit is een tijdstip om te beginnen met nagelbijten…. Hopelijk valt het allemaal mee…..


  Terra
  Lid
  #4086709 Quote

  Jemig meid, dat is enorm schrikken zeg. Getver wat een onzekerheid! Ik hoop van harte dat het allemaal meevalt!

  Ontzettend veel sterkte! En goed dat je het even van je afschrijft!

  #4086752 Quote

  Ik zag dit net op de hyves van Myrna staan :

  Hallo, een berichtje van Richard. Nika is opgenomen in het groot ziekengasthuis omdat er, door een ontsteking, vocht in haar ellebooggewricht zit. Dit moet onder algehele narcose verwijderd worden en dat is vanavond in een operatiekamer gebeurd. Ik zit nu te wachten op bericht van Myrna.. @ home

  #4086851 Quote

  Och… Arme jullie! Wat zullen jullie je machteloos voelen zeg… Gelukkig weten jullie nu wat het is en word er iets aan gedaan! Heel veel beterschap voor de kleine dame en heel veel sterkte voor jullie hoor!

  Hele dikke knuffel, Marieke

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct