Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

vakantieveilingen.nl

 • Auteur
  Berichten
 • #2337638

  Ik las laatst iemand die wat op vakantieveilingen.nl gekocht had. Ik zou heel graag nog een weekje in de kerstvakantie naar een bungalow gaan maar vind het toch allemaal best prijzig.
  Wie heeft ervaring met vakantie veilingen en dan bedoel ik met de bungalows ?

  #4087085 Quote

  Ik heb al een aantal ervaringen met vakantieveilingen.nl en ben erg tevreden!! Je weet wat je betaalt en waarvoor je betaalt en voor je een bod doet, kun je altijd via de site de aangeboden parken bekijken.

  Wij zijn een weekendje weg geweest in een luxe huisje wat erg goed beviel, maar we zijn ook een midweek naar een stacaravan geweest en voor 18 euro hadden we ook absoluut niets te klagen.

  Nog een tip van mij, wel niet via vakantieveilingen, maar op http://www.bungalows.nl heb je ook regelmatig via centerparcs mysterypark. Verschillende cottages op verschillende parken,voor weinig geld. Het enige is dat je 5 dagen voor vertrek pas weet waar je naartoe gaat, maar de giga korting die je daardoor krijgt, maakt het wel erg aantrekkelijk!!

  Groetjes Martine

  #4087311 Quote

  Bedankt voor de tip !

  #4087584 Quote

  Ook ik ben een enorme fan van vakantieveilingen.nl Je kunt voor heel weinig geld weg maar op dit moment gaan de vakanties vanwege het hoogseizoen voor erg veel weg. Je moet eigenlijk pas 2 weken voor vertrek gaan kijken op de site want bijna alles is last minute

  groetjes Linda

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct