Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

hormonen en emoties

 • Auteur
  Berichten
 • #2337884

  Hoi allemaal,

  Ik was benieuwd of jullie ook al zo last hebben van jullie hoormoontjes.
  De emoties wisselen zich al sterk af bij mij. Gewoon soms om naar van te worden. Dan ben ik weer ontzettend blij en het volgende moment zo ontzettend verdrietig. Ook baal ik soms weer van mezelf. Ik pas me eigen broeken nu echt niet meer, dus draag al positiebroeken, maar baal dan zo van me buik, want ja me eigen broek past neit, maar me buik is nog niet zo mooi dat het echt een zwangerschapsbuikje is. Zucht………..
  Ik maak het mezelf soms zoooo moeilijk.
  Hoorde van de week dat ontzettende mooie nummer van glennis grace : als je slaapt. Vind dat zoo mooi nummer en past ook precies bij mijn zoontje en ik heb gehuild als een klein kind, toen ik dat nummer hoorde.
  Dit waren maar een paar voorbeelden.
  Al meer meiden die dus al lekker last hebebn van hun hormoontjes??

  Liefs marielle 8 weken+3

  #4087527 Quote

  Hey, ik lees dat fa over zwangerschapsdementie begint. Het is waar dat je in je zwangerschap heel vergeetachtig kan zijn. Ik had het de eerste weken al, dan stond ik boven zonder dat ik een idee had wat ik er wilde doen.
  TIP! Ga 2 keer per week vette vis eten, of net als ik visoliesuplementen slikken. Het helpt heel goed. Ik slik het nu 2 wk en ik heb die gekke momenten niet meer gehad, terwijl mijn leven nu best turbulent is met mijn schoonfamilie in huis. Verder is het heel goed voor de ontwikkeling van de hersenen van de kleine en .. het kan een postnatale depressie in sommige gevallen voorkomen…
  DOEN DUS!

  x Taraneh

  #4087262 Quote

  Herkenbaar hoor! En helaas Laura… dit kwaaltje duurt de hele zwangerschap en daarna ook nog ff. Gewoon accepteren denk ik, het is niet anders… Ff lekker huilen bij een mooi nummer is niet erg toch? Het is vervelend als je bijv in je werksituatie ineens emotioneel bent. Dat is waar ik soms bang voor ben..
  Marielle, dat mooie buikje komt nog wel. Je had er nog wat kilo’s aan van de vorige zwangerschap toch? Ik ben geen gram aangekomen, maar mijn darmen zijn zoo opgeblazen, dat ik alleen maar wijde shirts draag. Broeken zijn voorlopig geen probleem, omdat ik vrij lage modellen draag, mijn buik hangt er lekker overheen ;-(.

  x Taraneh


  blondy
  Lid
  #4087282 Quote

  jaaaaaaaaaaaah heel normaal,ik lach en huil wel eens tegelijk!
  groetjes

  #4087336 Quote

  help duurt dat de hele zwangerschap???? krijg mn man nog wel wat te stellen.:( ben zeeeer sago de laatste tijd, en dat janken… komt er met bakken uit.
  groetjes

  #4087370 Quote

  haha nee nog niet echt veel last van.
  we hebben het nu aan een aantal mensen verteld dat we een kindje krijgen, en ik heb het nog niet een keer zonder huilen kunnen vertellen.
  En als ik bij mijn schoonzusje ben moet ik minstens een keer huilen. Die is vrijdag uitgerekend, en ik zie haar buik bewegen ofzo en we zitten samen weer te huilen.
  vandaag had ik boodschappen voor haar gedaan, want ze zit er flink doorheen. staan we daar weer om te janken.
  Maar mijn vriend heeft er nog weinig van gemerkt…..denk ik…. haha

  #4087395 Quote

  Dit is nu zo ongeveer het enige waar ik nog geen last van heb 🙂

  #4087409 Quote

  Heel herkenbaar allemaal. Zeker bij films en stomme series.
  Gaat inderdaad niet snel weer over. Daarnaast komt de dementie straks ook nog om het hoekje kijken…

  #4087439 Quote

  Hier ook héél herkenbaar!
  Toevallig vandaag voor het eerst zitten “janken”…en waarom????
  Geen idee, zijn gewoon de hormonen die door me lijf gieren.
  Zondag eerste verjaardag van ons zoontje gevierd. Toen had ik er al last van, maar iedere keer maar weg slikken. Met al die visite erbij vond ik dat maar niks.
  Nu laat ik ze gwoon lopen de waterlanders!
  Wil je niet ontmoedigen, maar tot zeker 8 weken na je zwangerschap kan je er “last” van houden. Vooral rond de 4e dag in je kraamweek….

  Geniet van je zwangerschap en maak je niet te druk. Schiet je niks mee op en heb je alleen jezelf maar mee.

  Groetjes mar010

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct