Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help ik weet even niet meer wat ik moet doen en geloven …

 • Auteur
  Berichten
 • #2337958

  Hallo,

  Ik zal even mijn situatie vanaf het begin uitleggen.

  Door last van me schouders en gespannen spieren ben ik ongeveer 3 a 4 weken geleden via een vriendin bij een vrouw terecht gekomen die al jaren masseur is.

  In de wandelgangen gehoord dat zij kan voelen in de baarmoeder of iemand zwanger is en aangezien ik er ergens een vaag vermoeden had heb ik het aan haar gevraagd om even bij mij te voelen.

  Nadat ze gevoeld had wist zei mij te vertellen dat er een baby groeit in mijn buik.

  Ik helemaal in shock en wist even niet wat ik gehoord had ondanks dat ik zo graag een baby wou hebben en ergens een gevoel had dat ik zwanger kan zijn.

  Ben toen een paar dagen nadat ik het goede nieuws gehoord had gestopt met roken.

  Na ongeveer een week ben ik weer bij haar langs geweest voor een uitgebreide massage ook toen wist zei me te vertellen dat ze weer de baby kon voelen ik wist op dat
  moment niet wat ik moest geloven dus heb vlak daarna een test gekocht.

  De test heeft alleen haar verhaal niet bevestigd.

  Onder tussen was ik heel erg moe en was in de ochtend een beetje misselijk en 1 keer heb tussen de middag op me werk boven de pot gehangen verder ben ik heel emotioneel heb erg last van haaruitval en mijn borsten die hebben nog nooit zoveel pijn gedaan.

  Mijn menstruatie was ook heel raar normaal gesproken komt mijn menstruatie altijd rond de 25ste en de laatste keer kwam het ineens op de 10e van de maand en ook heel raar beetje bloed en na 2 dagen was dat ook weer over je zou zo denken dat is nog het laatste bloed.

  Gisteren kon ik het niet laten en ben ik weer bij die masseur langs geweest toen zei ze weer dat ik gewoon zwanger ben en dat ze de baby nu veel beter kan voelen dan de eerste keer dat ik nu dan ongeveer 5 weken zwanger zou zijn.

  Ik weet even niet wat ik moet geloven heb gehoord dat het mogelijk is dat je niet altijd op een test kan zien of je zwanger bent terwijl je dat wel kan zijn.

  Kan iemand mij verder helpen wat moet ik doen ?

  #4087337 Quote

  Hoi Hoi,

  wacht rustig af, totdat de test positief aangeeft, dat heeft bij mij ook een tijdje geduurt, ik was 12 dgn over tijd toen was hij ook negatief, ongeveer 3 dgn erna ging hij heel lichtblauw kleuren en nog 2 dgn later gaf hij zwanger aan.

  Dat bloed verlies kan ook innestelingsbloed verlies zijn, is mij verteld…

  Maare huisart is ook een optie?? al wees die test bij mij ook in eerste instantie negatief, maar ben nu als het goed is nu de 9 de week van mij zwangerschap ingegaan, morgen eerste echo!! joepie!! 😉

  Liefs,


  peet37
  Bijdrager
  #4087347 Quote

  Lieve Aaliyah,
  Ik zou als ik jou was even langs je huisarts gaan.
  En anders nogmaals een test doen. De bloeding die je gehad hebt kan een innestelingsbloeding zijn.

  Succes.
  Groetjes, Petra.

  #4087360 Quote

  Hey,
  Misschien heb je net te vroeg getest.
  Ik zou het nog even afwachten als ik jou was, en dan over een week ofzo weer testen.
  Verder ben ik niet zo van die kwakzalf verhalen.
  Het spijt me te zeggen maar ik geloof niet dat zij je baby kan voelen…..
  Ik zou lekker van de wetenschap uitgaan, daar heb ik persoonlijk veel meer vertrouwen in!
  Ik wist ook al die tijd al voor me zelf dat ik zwanger ben, maar toen ik de test in mijn handen had met een positief resultaat, wist ik het pas echt zeker!
  En voelde ik me ook zekerder.
  Dus meid vertrouw op je test en doe hem over een week nog eens!
  Groetjes


  vieguh
  Lid
  #4087364 Quote

  Denk dat een bloedprik test bij de huisarts veeeeeeel betrouwbaarder is. Wil je het echt weten zou ik dat maar even gaan doen!!

  #4087391 Quote

  Inderdaad, gewoon naar de huisarts gaan niet meer naar die vrouw.

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #4087445 Quote

  Bij mij duurde het ook 5 dagen voordat de test positief aangaf. Voor echte zekerheid zou ik zeggen de huisarts.

  #4087529 Quote

  Hi Aaliyah,

  Ik zou naar de huisarts gaan als ik jou was. Vijf weken is nog maar krap aan om te testen, dus het kan best zijn, zoals hierboven ook beschreven, dat je nu negatief test, maar misschien over een week wel positief. Het HCG hormoon niet gelijk bij iedere vrouw in de juiste hoogte aanwezig om positief te testen.

  Laat je in ieder geval niet alleen door die masseur leiden. Als je zo onzeker bent, moet je met je huisarts gaan praten.

  Succes.

  Gr. Tamara


  Maantjeluna
  Bijdrager
  #4087813 Quote

  Hallo! Met 5 weken zwangerschap de baby al kunnen voelen vind ik erg knap……aangezien je baby pas 2 mm is.. Misschien bedoelde de masseur de energie van de baby voelen, maar toch. Over een paar dagen nog een test doen en als je nog twijfelt inderdaad wat iedereen ook al zeg, gewoon even langs de huisarts. Succes!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct