Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1333353 Op De Helft

 • Auteur
  Berichten
 • #2339355

  We komen er nu allemaal dichtbij hè. Op de helft alweer van onze zwangerschap (voor sommige bijna dan). Jeetje wat gaat de tijd toch snel.

  Ik droom nu ook steeds over de zwangerschap en de bevalling. Ik had van de week gedroomd dat ik was bevallen van een kind van 9 kilo! Gelukkig kan dit niet echt, haha.

  Zien jullie op tegen de bevalling? Ik kijk er nu wel anders naar dan bij mijn eerste. Gewoon omdat ik toen niet wist wat ik moest verwachten en ik nu wel ongeveer weet wat ik kan verwachten (geen een bevalling is natuurlijk het zelfde).


  mamavan8kids
  Bijdrager
  #4088817 Quote

  Ja vandaag zijn we hier ook op de helft. Ik kijk op zich niet echt op tegen de bevalling maar goed een tweeling zwangerschap is natuurlijk weer heel anders he?? Weet absoluut nu niet wat ik moet verwachten met de bevalling van 2 kindjes. Zou je dubbel zo veel pijn hebben enz.. Ik laat het gewoon over me heen komen denk ik maar steeds. Morgen een leuke dag. We hebben de 20 weken echo dus ben heel benieuwd want in totaal omdat het er 2 zijn duurt de hele echo ongeveer een uur bij elkaar waarschijnlijk nog iets meer.

  Liefs
  Kristel

  #4088839 Quote

  @ Kiron: Je moet je er ook niet druk om maken hoor! Het gaat allemaal wel vanzelf. Ik droom er alleen allemaal van. Maar ik zie het vanzelf wel weer hoe het gaat verlopen.

  @ Mama van 3: jeetje, ja daar had ik nog niet eens aangedacht, hoe zal dat gaan als je een tweeling hebt. Lijkt me ook weer een hele andere ervaring ja. Meestal zijn tweelingen wel kleiner, misschien gaat het nu zelfs wel makkelijker, haha.
  Wel leuk dat je morgen zo lang naar je kindjes kan kijken hè. Ik moet nog wachten tot vrijdag. Heb er ook zo’n zin in.

  #4088878 Quote

  Morgen op de helft:)
  Maak me niet zo druk om de bevalling laat het allemaal op me af komen , zal er toch uit moeten 😉
  ik denk er wel overna maar maak me er niet bang voor ofzo.
  Af en toe wat te nuchter volgens manlief , als ik dan weer eens zeg da miljoenen het voor gedaan hebbe en ik dit ook wel moet kunnen ,
  ach ja druk maken heeft ook geen nut denk ik.

  #4088898 Quote

  Ik heb straks me 20 weken echo…. over een uurtje mag ik weg!!!! Spannend…

  #4088902 Quote

  @ Kiron: Ik ben erg benieuwd, was alles goed? Was het leuk?

  @ Debbiej: ja en ze zeggen altijd: er is er nog nooit een blijven zitten 😉 Komt ook allemaal wel goed. Over nadenken doet iedereen wel, maar druk maken heeft geen zin hè.


  peet37
  Bijdrager
  #4088955 Quote

  Afgelopen vrijdag waren we op de helft ja, gaat echt heel hard vind ik. Met de bevalling hou ik me nog niet zo bezig. Morgen gesprek met m’n baas om verlof e.d. te regelen. En het kamertje is bijna klaar.
  Het is zo leuk geworden.

  #4088956 Quote

  Zijn er ook nog mensen die een pretecho laten maken??
  Ik vind het zo spannend wij krijgen hem 9 september .. en dan ook geslachtsbepaling..
  Dan kunnen we ook eindelijk beginnen aan de kinderkamer:)

  #4089021 Quote

  Wij zijn pas volgende week op de helft. Maar ja, de eerste 4 weken krijg je al kado. En ondanks de misselijke eerste maanden (die bij mij best meevielen) komt het zwaarste nog! De “grootste” helft komt nog, voor mijn gevoel.

  Ik zie een beetje op tegen de bevalling, omdat k nu naar het ziekenhuis moet, terwijl de eerste 2 thuis zijn geboren. Na de geboorte van nummer 2 moest ik ivm een nabloeding naar het ziekenhuis en ik vond het daar niks in vergelijking met thuis. Maar verder beviel ik beide keren erg vlot (6 en 3 uur), dus daar zie ik niet tegenop.

  Wij laten wel een pretecho maken. WE nemen dan mijn ouders mee. Als kadootje aan hun. Lijkt me wel leuk. Maar dan wel pas na de 20 weken echo, als we min of meer weten of alles goed is.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct