Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1333500 Spatadres

 • Auteur
  Berichten
 • #2339502

  hoi hoi,

  ik heb nooit last van spataders gehad, maar sinds een week of 4 heb ik een klein blauw adertje in mn knieholte.

  tips om dit weg te krijgen of niet verder te laten gaan?

  x jessica

  #4088903 Quote

  Vervelend voor je. Ik weet niet wat je er aan zou kunnen doen??

  #4089017 Quote

  Weg laten gaan lukt volgens mij alleen na de zwangerschap en ze kunnen terug komen. Je kunt ze niet helemaal voorkomen, maar wel een aantal tips als niet te lang staan, voetjes omhoog savonds enzo. En verder voldoende beweging. Je kunt ook eens naar steunkousen vragen. Heel charmant, maar in de winter zie je het niet.
  Maar vooral vervelend, zeg. Hopelijk blijft het hierbij.


  mamavan8kids
  Bijdrager
  #4089095 Quote

  Ja ik herken het helemaal ik heb er al weer een hele tijd last van en ik heb er echt heel veel en ook ontzettend veel last van. Je moet uitkijken dat het niet meer word door inderdaad de beentjes hoog te leggen en wisselbaden te nemen sàvonds. Als ze te worden kan je eventueel eens kijken voor speciale spatadertherapie bij jouw in de buurt. Even google! Ik ga er straks even naar laten kijken omdat we nu bang zijn dat ik tegen de trombose aan zit. Heel veel succes ermee

  #4090366 Quote

  Hoihoi Steunkousen schijnen een beetje te helpen bij spataders.
  Ik weet dat mn oom nu een nieuwe behandeling krijgt voor zn spataders dat gaat met lasertherapie.. Maar dan zul je al moeten wachten tot je bevallen bent..
  Succes


  mamavan8kids
  Bijdrager
  #4090538 Quote

  Hey

  Ik heb mijn eerste behandeling voor mijn spataderen gehad en ik moet zeggen na de 1e keer merk je zeker al verbetering. Steunkousen kan je dragen maar dan kunnen de spataderen zich alleen maar naar boven verplaatsen. Dus dat zou betekenen dat je kousen aan moet tot aan je liezen en ik kan je zeggen dat is niet leuk want die moet je liggend aantrekken voordat je opstaat.
  Misschien een tip voor iedereen die er straks last van heeft of nu al last van heeft. Ga eens naar spatadertherapie het grootste gedeelte word door je verzekering vergoed. Kijk maar eens op:
  http://www.spatadertherapie.com daar staan alle aangesloten therapeuten die er ook echt gespecialiseerd in zijn.

  Liefs
  Kristel

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct