Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1333510 Even Voorstellen

 • Auteur
  Berichten
 • #2339512

  Hallo allemaal, Ik ben Pamela en ben 32 jaar. Ben nu 8wk en 5dg zwanger van mn 2e. Mijn dochter is vorige maand 6 geworden en is heel blij dat ze een broertje of zusje krijgt.
  Heb op dit moment heel veel last van duizeligheid….heel vervelend, durf niet alleen ergens naartoe omdat ik bang ben dat ik te lang moet staan en duizelig word. Kent iemand deze klacht? T nadeel hiervan is dat ik ook nog eens in een winkel werk en eigenlijk vandaag weer had moeten beginnen, vraag me alleen af of dit wel een geldige reden is om me ziek te melden. Wat vinden jullie ervan?

  Groetjes

  #4088877 Quote

  hoi Pamela,

  Allereerst van harte gefeliciteerd!en natuurlijk Welkom!
  die duizeligheid herken ik wel, ik hebe r zelf ook heel veel last van. Regelmatig eten en rustig opstaan helpt bij mij wel iets.
  Of het een reden is om je ziek te melden, daar kan ik niet over oordelen. Maar misschien kun je anders uitleggen op je werk dat je last hebt van zuizelingen en dat wanneer dat het geval is je echt even moet zitten?
  Verder moet je gewoon doen wta jij denkt dat het beste is, het is jou lijf en daar gaat het tenslotte om.

  Liefs,

  Marye

  #4088918 Quote

  Hoi!

  Van harte gefeliciteerd! Wel vervelend dat je zo duizelig bent. Misschien even contact opnemen met de vk?

  #4088969 Quote

  Hi Pamela, welkom!
  Die duizeligheid herken ik helaas heel goed. Het kan verschillende oorzaken hebben. Lage bloedsuiker, lage bloeddruk of een laag HB. Die bloedsuiker los je op door regelmatig iets te eten, een lage bloeddruk kun je te lijf gaan met zoute drop, maar dan moet het wel vastgesteld zijn, want een te hoge bloeddruk is gevaarlijk. Ook kun je dit niet echt oplossen. Ik heb hier last van en het is gewoon halen en brengen.. Val zelf regelmatig flauw. Gelukkig voel ik het wel aankomen. Ik moet over 2 wk weer beginnen en ik zal me er niet om ziekmelden. Mijn vorige zwangerschap ben ik ook op mijn werk een aantal keer tegen de vlakte gegaan, voordat ik (gedeeltelijk) de ziektewet inging. Duizeligheid is zo abstract… Mensen moeten het eerst zien voor ze het geloven, is mijn ervaring. Nu de HB nog… dat is wanneer je bloedarmoede heb, daar krijg je ijzer voor en voel je je al snel fitter. Zo.. lekker lang stuk geworden. Samengevat: ga ff naar de vk of de huisarts, die kan zeggen watt is..;-). Sterke in ieder geval!

  Groetjes,

  Taraneh (11 wk 2 dg)

  #4088978 Quote

  Laat inderdaad even je bloeddruk meten en je bloed prikken. Ik ben een paar weken geleden ijzer bij gaan slikken en ik begin me nu langzaam aan beter te voelen.

  #4088997 Quote

  Bedankt voor al jullie reacties. Ik ga morgen ff langs de huisarts en kijk wat hij zegt. Moet toch een verwijzing hebben voor de gynaecoloog omdat ik mn dochter via een spoedkeizersnee heb gekregen. Nou ik hou jullie op de hoogte en geniet van jullie zwangerschap.

  Groetjesss

  #4089132 Quote

  he!!

  van harte!!

  ik was oook heeel erg duizelig, ben inmiddels 11 wk en het zakt goed af nu.
  Ik had 6 wk vakantie van mijn werk, maar anders weet ik echt niet hoe ik had moeten werken, dus ik vint ziek melden helemaal niet zo raar hoor. je voelt je namelijk echt heel beroerd!!

  sterkte!!

  #4089231 Quote

  Nou ik ga morgen wel werken…..maar we zien wel hoe t gaat. Ik begin met goede moed en ga naar huis als ik me niet goed voel. Ik hoop alleen dat ze een beetje rekenning met mn gaan houden daar. T zijn allemaal mannen en die snappen er volgens mij niks van van al die kwaaltjes hahahha.

  Thnx voor de reacties

  Groetjes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct