Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1333878 Wanneer 1e Echo

 • Auteur
  Berichten
 • #2339880

  Hallo allemaal, ik heb eindelijk mn 1e afspraak met de gynaecoloog. Heb vandaag een verwijzing gekregen van mn huisarts en een afspraak gemaakt., Nu vraag ik me alleen af of ik dan ook gelijk mn 1e echo krijg of dat ik daar een nieuwe afspraak voor moet maken als ik eenmaal bij de gyn ben geweest. Ik ben bijna 11 wk als ik naar de gyn moet. Heeft iemand hier een antw op?

  groetjessss

  #4089234 Quote

  Hallo!

  Waarschijnlijk zal je dan gelijk een echo krijgen. In de meeste gevallen krijg je tussen de 10e en 12e week de 1e echo. In sommige gevallen (bv eerder een miskraam gehad, zwanger door ziekenhuisbehandelingen, enz) wordt er eerder een echo uitgevoerd.

  Een hele fijne zwangerschap!

  Liefs, Nicole 10w3d

  #4089237 Quote

  Jahoor, bij de eerste afspraak bij de gyn krijg je een echo. Ik loop zelf ook voor controle bij de gyn en krijg daar bijna elke controle wel een echo. Alleen is het alleen maar om de hartslag te controleren. Kan net zo goed met echo als met een doppler en je ziet meteen je kleine spruit weer.

  #4089240 Quote

  Ik weet het alleen van als je naar een verloskundige gaat.
  Daar heb ik eerst intake gesprek gehad.
  En dan vandaag de eerste echo gehad.

  #4089255 Quote

  Hey hey…..nou ik kreeg net een telefoontje dat ik eerder moest komen want ik krijg eerst een echo en dan een afspraak bij de gyn….heel apart. Kennelijk was ik al te laat om een afspraak te maken want nu heb ik donderdag al mn eerste echo…..kan t bijna niet geloven. Dus ik ben heel benieuwd.
  Bedankt voor jullie reacties en ik laat t weten als t goed is gegaan.

  Groetjesss

  #4089256 Quote

  Ik heb ook eerst een intake gesprek gehad. En pas een paar weken later de echo, ok is bij ons ook bij een ander centrum.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct