Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1334239 Voor Astrid En Taraneh

 • Auteur
  Berichten
 • #2340241

  hoi,

  ik heb zelf al twee kindjes en bij de eerste is deze klacht ontstaan, bij de tweede heb ik er niet zo snel al last van gehad maar wel heftig later in de zwangerschap.

  ik weet intussen wel de oorzaak: tijdens je zwangerschap ga je een hormoon prolactine aanmaken dat zorgt voor verweking. na de bevalling is het verstandig toe te geven aan je kraamtranen (op de 3e , 4e dag) omdat je dan prolactine uitwast dmv de tranen en door het uitwassen van dit hormoon komt ook de borstvoeding (meestal 3e, 4e dag). er is ook een pil (plantje uit orthomoleculaire therapie) die ervoor zorgt dat je al het achter gebleven hormoon doet uitwassen. je voelt je even een paar weken erg ellendig en je huilt veel maar dan moet het beter gaan met je bekken. ik ben zelf niet aan deze pillen toegekomen omdat ik onverwachts zwanger ben. ze stonden al wel in de kast.

  in elk geval bedankt voor jullie reacties. jullie ook sterkte met de kwaaltjes!

  groetjes

  #4089594 Quote

  Hi,

  Pillen? Je weet niet hoe vaak ik tegen de dokter heb gezegd,’geef me die pil nou maar’ en dan bedoelde ik die pil die alles ff oplost.. Maar die bestaat niet, dacht ik.. Ik begrijp at je dus snel na je bevalling veer zwanger geworden ben, voordat je die pillen kon nemen? Ik ga er tzt zeker naar vragen…
  Dat ik last van mijn bekken heb, neem ik echt voor lief. Natuurlijk hoop ik dat het meevalt en niet zo erg wordt als de vorige keer, maar ik heb het idee dat doordat ik weet wat me te wachten staat, ik er meer tegen opgewassen ben. Ik ken mijn grenzen. Ook erg belangrijk. Straks krijgen we, als het allemaal goed gaat een mooie baby en dat is alles weer waard. Ik zal flink huilen in de kraamweek ;-). Thnx voor de tip.

  x Taraneh

  #4089614 Quote

  is dat echt waar??? heb ik nog nooit van gehoord! Moet wel zeggen, ik heb bij beide kids helemaal geen kraamtranen gehad :s dus wat dat betreft zou je wel een goed gelijk kunnen hebben (zit er kennelijk nog in :p)
  volgende keer maar eens beter mijn best doen dan!
  grx

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct