Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1334860 Slaapzak

 • Auteur
  Berichten
 • #2340862

  Hai,

  Liggen jullie kids nog in een slaapzak?
  Jesse nog wel, maar ik wil eingenlijk er mee stoppen als de slaapzak te klein wordt.
  Maar Jesse heeft meestal zijn deken niet meer over als ik s’ochtends bij hem kom, wil dan niet dat hij het koud heeft en hij is nogal gehecht aan zijn slaapzak, hoe los ik dit op??

  Gr Linda

  #4090221 Quote

  Mette slaapt met slaapzak en zonder dekentje. De slaapzak aan betekent lekker slapen voor haar dus voorlopig houden we hem erin. Het enige waar ik over nadenk is dat als we over gaan op een groot bed… Dan kan een slaapzak niet meer want als ze dan uit bed gaat struikelt ze. Ik ben wel benieuwd hoe andere van slaapzak naar dekentje zijn teruggegaan.

  gr.Ing

  #4090260 Quote

  Hoi Linda,
  Daniëlle slaapt ook nog steeds (zelfs met die warmte!) met een slaapzak, ik heb het idee dat ze zich daardoor rustiger/veiliger voelt, vooral omdat ze zo woelt in bed. Ze ligt nu alleen nog onder een lakentje (met slaapzak dus) en ’s ochtends ligt ze daar meestal niet meer onder.
  Voorlopig denk ik dat ze ook nog wel in een slaapzak blijft slapen, ze zijn er ook in grote maten heb ik gezien.

  Nou geen tips dus maar in ieder geval succes,
  gr. Sonja

  #4090263 Quote

  Hoi Linda,

  Feline slaapt nu al een hele tijd in een groot bed en zonder slaapzak.
  Is het niet mogelijk een grote slaapzak te kopen en deze zo te naaien dat er 2 pijpen zijn en ze er wel mee kunnen lopen? Want anders struikelt Jesse natuurlijk. En alvast eerst oefenen met een pyjama in zijn ledikant?

  groetjes Maris

  #4090518 Quote

  haha die Linda. Misschien Diego?
  Marissa slaapt hier ook nog steeds met slaapzak maar ze slaapt net zo makkelijk met het warme weer zonder slaapzak en alleen in haar pyama. Hier verwacht ik dus zeker geen problemen. Maar il wil Marissa als ze straks een groot bed krijgt dus nog geen dekbed geven. Zij blijft dan gewoon in de slaapzak slapen of krijgt een dekbedhoes met een deken er in. Maar voorlopig “ledikanten” we hier nog lekker

  #4090321 Quote

  Bram slaapt ook nog met een slaapzak en dan zonder dekentje, Bram is erg gehecht aan zijn slaapzak en kan op dit moment ook niet in slaap komen als hij gen slaapzak aan heeft………
  het is voor hem een veilig gevoel en vindt het zelf ook wel prettig omdat ik dan zeker weet dat hij het niet koud kan krijgen ’s nachts

  liefs ilona

  #4090371 Quote

  Bedankt voor de reacties!

  het grappige is dat Jesse supergoed kan lopen met een slaapzak aan, ik moet er zo omlachen. Soms heeft ie zijn slaapzak een beetje open, en dan heeft ie een sleep achterzich dan lijkt hij net een klein koningkje, hihi.
  Ik denk dat ik idd ook maar een grotere slaapzak straks koop.

  Gr Linda

  #4090399 Quote

  Hoi hoi,

  Sven slaapt ook nog met slaapzak. De laatste dagen ritst hij hem elke keer open en roept dan: mama slaapzak uitgedaan!!!!
  En dus had ik hem laatst echt de slaapzak helemaal uitgedaan met de boodschap dat hij dan maar zonder moest slapen.
  Maar dat deed meneertje dus niet. Hij is er dus nog niet aan toe om zonder slaapzak te slapen.

  Groetjes,
  Maike

  #4090428 Quote

  Hier gewoon een DORA dekbed!! Ook Isabelle sliep altijd in een slaapzak. Ze is zonder gedoe overgestapt op het stoere grote meiden DORA dekbed. Gewoon eens proberen!

  Groetjes Babybelle
  PS: Ik zou voor Jesse iets anders nemen dan DORA…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct