Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1335101 Terug Van Onze Geweldige Vakantie In Spanje

 • Auteur
  Berichten
 • #2341103

  Hey mama’s,

  Vorig jaar durfden we het niet aan met een dreumes van net 1 jaar en een peuter van 2,5 jaar, maar dit jaar wilden we het gaan proberen met onze, inmiddels, 2 peuters van 2 jaar en 3,5 jaar…op vakantie naar Spanje! We hadden een stacaravan geboekt op een camping in platja d’aro net over de spaanse grens! We zijn met de auto gegaan.
  Vanochtend zijn we weer thuisgekomen. OOOOW mama’s het was GE-WEL-DIG. Het was voor mijn man en mij sowieso al 5 jaar geleden dat we echt weg waren geweest, dus we waren er wel aan toe. De reis heen en terug was super goed gegaan. We hebben ’s nachts gereden en we hebben de dvd niet nodig gehad. We hebben plop, k3, piet piraat, mega mindy, chipz geluisterd en verder hebben ze wat geslapen en naar buiten gekeken en gekletst. We zijn zo trots op onze 2 kinders!
  De camping was harstikke mooi en netjes en gezellig, maar we gaan er niet meer terug want wij willen liever direct aan zee zitten (je weet wel; je caravan/tent uitrollen en gelijk op het strand zitten, heerlijk), maar DEZE VAKANTIE WAS AL HELEMAAL SUPER!

  Nu de kids weer in het nl ritme zien te krijgen…. hihi. We hebben niks extreems gedaan hoor. Die spaanse kinderen lopen om 23.00 uur nog over de camping, maar patrick en ilona lagen zo tussen 21.00 en 22.00 uur in bed, netjes toch?

  Nou, ik ben helemaal enthousiast, de wasmachine draait op volle touren en de rest is al opgeruimd; ik kan er weer helemaal tegen aan….en nu bijlezen hier op het forum!

  x van een uitgeruste mama

  #4090461 Quote

  Ow Mirand, wat klinkt dat heerlijk. Ik ga het eerlijk zeggen: Ik ben stik-jaloers!
  Daar kan een regenachtig weekje België natuurlijk niet tegenop.
  Volgend jaar, dan moeten we in het hoogseizoen op vakantie (Eva is dat 5 geweest), dus dan gaan we het mooie weer weer opzoeken.

  Groetjes, Karin

  #4090483 Quote

  Hey!!!

  Wat fijn dat de vakantie zo super was. En knap van je om met 2 kleine kinderen een heel eind te rijden, wat dus heel goed kan.

  Gr Linda

  #4090506 Quote

  He Miranda,
  Hehe, eindelijk ben je er weer! Wat superleuk dat het zo leuk is geweest en alles goed is gegaan!

  liefs Maris

  #4090521 Quote

  hoi hoi,
  lekker hoor dat jullie zo’n fijne vakantie hebben gehad! En fijn dat het zo goed ging met de autorit…dat is toch altijd even afwachten. Kan me voorstellen dat je er nu echt weer tegenaan kunt nu je het zo lekker hebt gehad…Heerlijk hoor, ook ik ben jaloers op je haha…foto’s op hyves 😉 ??

  groetjes Tamar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct