Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Er is ons iets verschrikkelijks gebeurd!!!

 • Auteur
  Berichten
 • #2342615

  Hallo ik moet echt mijn verhaal even kwijt.
  Ik heb laats verteld dat ik 3 keer ixcsi behandelingen heb gehad die verliepen moeizaam, maar toch uiteindelijk een mooie dochter uit gekregen.Nu zijn we spontaan zwanger geraakt en daar waren we heel blij mee, nu hadden we vanmorgen de eerste controle in het ziekenhuis en nu weten we het compleet niet meer.
  Ze hebben op de echo gezien dat ik zwanger ben van een drieling.Wij snappen er helemaal niks van en de gynecoloog ook niet we hebben in Nijmegen bij de ixcsi elke behandeling twee terug laten plaasten in de hoop dat er 1 van zou blijven zitten dat is dan eindelijk gelukt en nu zijn we spontaan zwanger van een drieling.op de echo was te zien dat ik 7 weken en 5 dagen zwanger ben dit klopt met mijn laaste menstruatie van 3 juli.Er is alleen geen hartactie te zien en ze zien ook geen leven.Maar ik was ook totaal van streek ik heb heel erg liggen beven in de stoel en daardoor konden ze het ook niet meer goed zien.We kunnen er echt geen drie kinderen bij hebben we zijn totaal van slag. Financieel kunnen we dit niet aan mijn man heeft een vaste baan en ik heb samen met mijn man er naast nog een rijschool ik geef dus les.en We hebben een koopwoning een mooie woning maar daar kunnen niet nog eens drie kindjes bij.Ik ga vanavond de vijfde nacht in dat ik totaal niet slaap en je ziet aan het tijdstip dat dit weer niet lukt.Ik kan niet op mijn rug liggen niet op geen enkele zij liggen en niet op mijn buik dan krijg ik hele harde kloppingen in mijn buik.
  Ik heb nu ook twee keer s`nachts gehad dat ik heftige hartklopping kreeg, en we wisten niet waar dit vandaan kwam, maar de gynecoloog zegt dat het door de drieling komt, dat mijn hart meer moet werken om die drie babytjes te doorbloeden.
  Nu moeten we woensdag 3 september terug komen s`middag om half drie en dan gaan ze kijken of ze meer zien.Maar ik trek dit niet ik weer geen raad meer.
  Sorry voor dit verhaal het voelt ook heel dubbel eerst heb je zoveel moeite om een kindje te krijgen en nu ben je zwanger van een drieling.
  Ik weet het echt niet meer ben helemaal van slag.

  Groetjes Willy


  dittie
  Lid
  #4092016 Quote

  Jeetje, ja wat moet dat schrikken zijn als je dan door een wonder spontaan zwanger wordt van een drieling! Maar wat ook een mooi wonder.
  Zoals Mary Jane al zegt, is er geen oplossing voor te bedenken?? Je moet het ook eerst even rusitg laten bezinken denk ik toch? Wel heel bijzonder vind ik.
  Ik snap het wel dat dit enorm schrikken is, want dat zou ik ook zeker hebben…

  Die hartkloppingen heb ik ook bij mijn zwangerschap, is inderdaad niet zo fijn.

  Ik hoop dat jullie er samen uit komen en als alles goed is kunnen genieten van de kindjes!

  #4092022 Quote

  Hoi meis,

  Jeee wat schrikken zeg!! Ook ik kan je niets vertellen wat je gerust kan stellen. Het enige wat ik wel weet is dat de meeste meerlingen (de meeste hoor) het prettig vinden om bij elkaar op de kamer te liggen. En je hoeft echt niet alles nieuw te kopen, marktplaats en omgeving scheelt al veel in kosten.
  En verder? Tja ik kan je helaas niet vertellen wat jullie moeten doen. Dat is een keus die jullie moeten maken. Zet alle voors en tegens op een rij. Nu is het vooral een shock waardoor je misschien alleen de negatieve kanten ziet? Probeer op papier lijstjes te zetten.
  Weet dat wat er ook gebeurt of waar jullie voor kiezen, ik er in elk geval begrip voor heb.
  Blijf hier schrijven, dat lucht op!

  Veel liefs

  Irene


  dvd80
  Lid
  #4092031 Quote

  Tjee Willy een drieling, en dan ook nog eens spontaan na eerder 2 ixci pogingen om 1 gezonde dochter te krijgen….. Ik kan me heel goed voorstellen dat je daar van schrikt. Ik kan me ook heel goed de zorgen voorstellen, het is niet nogal niks……

  Ook ik kan je niks vertellen om je gerust te stellen. Het is misschien wel handig om alles wat er door je hoofd spookt ook daadwerkelijk op papier te zetten, dan kun je in ieder geval je hoofd leegmaken.

  Ik hoop dat je nu nog een beetje rust kunt vinden tot volgende week, al kan ik me voorstellen dat dat makkelijker gezegd is als gedaan.

  Groetjes Danielle


  dotjuh
  Bijdrager
  #4092061 Quote

  wooh, dat zal idd schrikken zijn.
  moet er persoonlijk ook niet aan denken opeens een 3ling erbij te krijgen.
  ook wij zouden dat financiel niet redden, en ruimte gebrek in huis.

  wil je heel veel succes/sterkte wensen met je keuze.
  doe rustig aan he!
  denk aan je.

  liefs, do


  Chrizzy1988
  Bijdrager
  #4092073 Quote

  zow wat een shok zal dat zijn geweest.
  maar ik denk ook dat je alles van je af moet schrijven en dat er overal wel een oplossing voor te vinden is. wat je ook beslist. natuurlijk hoef je niet alles nieuw te halen maar je moet natuurlijk je kindjes wel kunnen onderhouden alle 4.
  ik snap dat het heel moeilijk is .
  ik heb verder ook geen tips. schrijf het van je af en praat erover dat is heel belangrijk!

  veel sterkte

  Liefs, Christien


  reisa
  Bijdrager
  #4092141 Quote

  Willy, wat een schok. Een drieling. Ik weet even niet wat ik moet schrijven. Het komt allemaal goed! Overal is een oplossing voor. Desnoods houden we hier een inzameling! Probeer je rust te nemen. Ik hoop dat je nog geslapen hebt vannacht.

  #4092195 Quote

  Bedankt allemaal voor jullie reacties, ik heb afgelopen nacht weer niet geslapen ik ben helemaal gebroken nu had mijn schoonmoeder gezegd dat ze vanmiddag hier kwam om op te passen en dat ik even naar bed kan dat het ik gedaan ik heb een asprine genomen en heb twee uurtjes geslapen en daar ben ik wel weer een beetje van opgeknapt.
  Ik heb middels het ziekenhuis ook weer gebeld, want wij trekken het niet tot volgende week woensdag, dus gaat morgen de gynecoloog met ons bellen dit kan tussen 12:00 uur en 13:00 uur en dan ben ik benieuwd wat ze gaat zeggen.Ik weet ook niet waarom ik op moment zo ziek ben in mijn buik misschien ook wel door de uitslag, maar ik heb een heel naar gevoel in de buik.ik weet ook niet als ze b.v alle drie dood zouden zijn dat je daar ook niet lekker van kan zijn.
  Wij hebben alles al bij elkaar opgeteld, maar financieel gezien redden we het echt niet.
  Nou had mijn man vanmrogen op internet gelezen dat als je een drieling krijgt dat je financieel geholpen wordt door de overheid en je krijgt ook de eerste drie jaar hulp in de huishouden, maar dat was in belgie ik weet niet of dit ook voor nederland geld.

  Groetjes Willy


  reisa
  Bijdrager
  #4092235 Quote

  Willy, stapje voor stapje. Op dit moment weet je nog niet zo veel. Eerst nog een echo en dan weer verder. En financieel gaat het echt lukken op de een of andere manier. Eerlijk gezegd denk ik dat dat niet het grootste probleem is.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct