Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Moeders voor Moeders

 • Auteur
  Berichten
 • #2342774

  Ik vroeg me af wie er allemaal nog meer meedoen met Moeders voor Moeders. Omdat dit mijn derde kindje is, is dit ook al de derde keer dat ik meedoe….


  meagain
  Lid
  #4092129 Quote

  hoi hoi

  ik doe niet mee.. om de schijterige reden dat ik in een heeeel klein dorp woon.. en alles en iedereen me in de gaten houd.. (keb een buuf van 82.. als je roddels wil moet je dr heen)
  dus als k met kratten moet gaan sjouwen weet iedereen genoeg.. en da wil k nie vanwege mn eerdere miskramen..

  dus helaas.. misschien de volgende keer

  liefs


  lissymuppet
  Bijdrager
  #4092146 Quote

  Ik doe mee. De dame is gisteren langs geweest. Ik verbaasde me dat er zo weinig moeders mee doen, ook deels door onwetendheid. Ik doe het alleen thuis niet op werk, dat vind ik teveel gesjouw.

  @ Sjaar: ik kan me voorstellen dat als je al eerder miskramen hebt gehad het niet prettig is als de buren zich ermee gaan bemoeien.

  Gelukkig heb ik dat nog niet meegemaakt. Ik woon wel in een klein dorp maar gelukkig woont de familie allemaal ergens anders. Die buren kunnen mij gestolen worden, we zijn toch bijna nooit thuis dus echt last denk ik er niet van te ondervinden…

  MvM vind ik wel super goed. Jammer dat ze zoveel nodig hebben om 1 iemand te kunnen helpen, maar zo’n spruit gun je iedereen en of je het nou doortrekt of in je kan doet, what’s the difference!


  Mo4
  Lid
  #4092158 Quote

  Hoi! Ja, ik doe mee. Voor de vierde keer. Waar ik nu wel extra van baal is dat ik de kratten nog steeds zelf weg moet brengen. Eerst zouden ze opgehaald worden en nu toch niet. Dus dat viel tegen. Het is niet anders en ik doe toch maar weer mee. Het is ook niet dat ik het erg vind om een stukje te rijden maar met drie kids is het toch al druk en je moet er echt voor zorgen dat de kratten niet omvallen in de auto. Als ik ze dan uit de vuilniszakken moet halen dan ga ik bijna over m’n nek. haha Maar het is voor het goede doel!

  Groetjes!!

  #4092179 Quote

  mo4, dan woon je zeker een beetje afgelegen ofzo? Bij mij word het gewoon opgehaald namelijk.

  Ik ga over mijn nek zodra ik zon fles opendoe!! Ieuw, wat ruikt dat vies zeg!!

  Och ja, daar moet je niet aan denken, dat zon krat valt in de auto, en dat een fles niet helemaal goed dichtzit…. dan is gewoon je hele auto verziekt.

  Sjaar: Kan me goed voorstellen dat jij niet meedoet hoor!!

  Lissy: ik doe het ook alleen maar thuis.Zie mezelf nog niet een tasje met urinefles mee naar werk nemen….


  Mo4
  Lid
  #4092182 Quote

  Hoi! De chauffeur komt over de provinciale weg maar mag de (zij)straat niet inrijden omdat het officieel ‘grijs’ gebied is. Belachelijk. Maar zoals ik al zei: het is niet anders.

  #4092334 Quote

  Hoihoi,

  Ik heb het aprilforum ook gevonden. Ik heb tijdens mijn eerste twee zwangerschappen wel meegedaan maar had nu eerlijk gezegd niet zo’n zin met twee rondwandelende kids.
  bovendien zijn we na de tweede verhuisd naar een andere plaats en heb nu wel aardig wat familie in de buurt wonen. Wil het risio niet lopen.
  wel heel goed dat er zo veel meedoen. Is inderdaad een goed doel.

  Groetjes

  #4092368 Quote

  Ik heb na mijn vorige bevalling een bloedtransfusie gehad, dus ik mag niet.


  Clasce
  Lid
  #4092849 Quote

  Hoi, ik heb net als Renske ooit een bloedtransfusie gehad en mag daarom niet meedoen. Bij de eerste waren de regels nog niet heel streng en mocht ik wel meedoen. Bij mij tweede zwangerschap waren de regels strenger dus mocht het niet meer.

  Groetjes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct