Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

EEN BUIK!!!

 • Auteur
  Berichten
 • #2342841

  Zo, ik moet nu echt iedereen gaan vertellen dat ik zwanger bent, want ik kan met geen goed fatsoen meer clienten (mensen met een lichte verst. beperking) aanspreken dat ze niet teveel moeten snoepen, eten etc. Ze zullen dan waarschijnlijk denken, en jij dan!!!!

  Familie, vrienden en collega’s weten het al wel, maar dacht nog even te kunnen wachten met clienten.

  Ik heb al echt zo’n rond buikje, hoe kan dat eigenlijk, de baby zit toch nog echt zo ver onderin… Bereid je buik zich voor ofzo…

  Groeten, Linda


  Gwenno
  Lid
  #4092239 Quote

  Ik weet niet hoever jij bent, maar ik ben met mn 10+4 ook al een buikje aan t krijgen, opgezette darmen omdat de spijsvertering langzamer gaat ofzo, het zal wel, ik hou t nog zolang mogelijk ‘stil’


  Elma
  Bijdrager
  #4092284 Quote

  Hoi,

  Het komt inderdaad nog niet door de baby… Wat
  Gwenno inderdaad ook zegt..Het zijn je darmen die opzetten,en alles word een beetje opzij geschoven..Ik weet niet hoeveelste zwangerschap dit is??Bij mij begint het een klein beetje,2e zwangerschap,ben nu 12 weken..
  Groetjes Elma en geniet er lekker van!!

  #4092285 Quote

  Ik ben 12 wkn en ik heb al een aardige buik, moet ook echt al positiekleding aan, het is ook mijn 3e dus dat scheelt ook heel erg, qua kilo’s ben ik nog niks aangekomne, nog steeds 1 kilo minder dan voor de zwangerschap

  #4092383 Quote

  Het is mijn eerste en ik ben bijna 13 weken. Het is volgens mij meer mijn maag. Zit echt bovenin, misschien heeft dit te maken met het wat verspreidt over de dag eten, en meer drinken?

  Maar ik heb nog altijd liever zo’n buik dan de flodderbuik die ik waarschijnlijk hierna over ga houden…
  Maar ja da’s idd ook weer voor het goede doel…

  Groetjes


  Marye
  Bijdrager
  #4092400 Quote

  Ik heb ook al een hele flinke buik. Ben nu 2 kilo zwaarder. Ben nog geen twaalf weken maar het is niet te verbergen. Dus iedereen is nu wel op de hoogte. Ik vind het geweldig verder, liever veel buik dan geen buik.


  blondy
  Lid
  #4092491 Quote

  ook ik heb al een flink buikje,ik heb afg zat positiekleren gehaald,de broeken zitten net nog wat te ruim je loopt de hele dag te heisen en zo,maar ik groei er wel in,maar je ziet het goed!m,n buurvrouw vroeg of het er geen 2 waren?!
  Ik had met m,n 1e zwangerschap ook al snel een buik,3maanden,maar dit keer met 2 maanden al haha.
  ben ook al flink aangekomen 6 kilo!
  13wk en 2 dagen nu
  groetjes


  mamavanbijnatwee
  Bijdrager
  #4092503 Quote

  Hier ook al een aardige buik!! Bij mn eerste dochtertje ging ik pas met 26 weken zwangerschaps kleding dragen, maar dat ga ik nu echt niet redden!! Gelukkig is de mode onwijs leuk en hoef je je eigenlijk niet eens meer in zwangerschaps kleding te heisen. Mensen vroegen bij mij of het er ook geen twee waren, maar bij een tweede schijnt het wel vaak sneller te gaan!

  Groetjes van mamavanbijnatwee 12 weken en 4 dagen


  twiki
  Bijdrager
  #4092707 Quote

  Hier ook best een beetje bol buikje, maar vooral boven de navel. Ik heb wel veel last van mijn darmen, dus die zullen dit wel veroorzaken. 🙁

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct