Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

In de kreukels na auto ongeluk

 • Auteur
  Berichten
 • #2343868

  Hoi dames,
  Ik heb vandaag op mijn gemak even ‘bijgelezen’. Eerst was ik 1,5 week heerlijk relaxed op vakantie. ’s morgens op tijd gaan rijden, want we hadden ruim 1000 km voor de boeg. de hele reis ging voorspoedig en na 12 uur reden we ons dorp binnen. Even snel langs de mac want deze zwangere vrouw had enorme honger! snel burger gegeten, want manlief was het zat en wilde nu echt naar huis. Dus hupsa rijden maar. En toen 2 km voor ons huis, we reden door het groene stoplicht met 80 km en BOEM!
  Een busje was door het rood gereden, reed minstens 60km. Dat was een hele harde klap. Wonder boven wonder leven we alle 3 nog. Mijn vriend heeft zwaar gekneusde ribben,rug,knie en is helemaal bont en blauw. Ik (18wk zwanger) gebroken sleutelbeen, gebroken grote teen+teen ernaast. de kleine, die zwemt rustig in mn buik en lijkt er niks van mee te hebben gekregen. wel nachtje in het zkh door gebracht ter observatie, maar na een 2e uitgebreide echo, mochten we naar huis. Pff hele toestand. Gelukkig zijn onze lieve ouders er bijna continu om ons te helpen. Maar vervelend is het allemaal wel. Gelukkig is de kleine er nog en mogen we 8 september hem of haar uitgebreid bekijken tijdens de 20wk echo!
  Gr,
  Mar

  #4093228 Quote

  Jeetje Marjolijn, wat schrikken. En gelukkig dat er niets aan de hand is met het kindje! Ik heb er wel nachtmerries van dat er iets gebeurt terwijl ik zwanger ben maar dat je het dan ook meemaakt!

  Suc6 met de gebroken ledematen!

  #4093328 Quote

  Meid wat een pech zeg! Ik kan me zo voortsellen dat je ontzettend geschrokken bent! En dan idd je kleine uk! Wat een stress! Gelukkig dat alles goed was. Nu op naar de 20 weken echo! Spannend! Heel veel succes met alles!

  #4093384 Quote

  Tjonge Marjolijn, dat is schrikken. Gelukkig dat je kindje niet heeft voor zover je weet. Dan liever een paar botbreuken……..
  Nou succes en sterkte met herstellen, ook voor je vriend.

  #4093389 Quote

  Meisje toch!!! Wat een schrik!!! En wat een geluk met die snelheden… je moet er niet verder aan proberen te denken wat de eventuele gevolgen hadden kunnen zijn… afschuwelijk!! Dus richt je op het positieve; alles doet waarschijnlijk erg zeer maar het komt goed en 8 september mag je je kleine kruimeltje weer zien!

  Sterkte en geef het geestelijk ook een plaatsje… zowel jij als je lover!

  XXX
  Sunny


  Cindy30
  Lid
  #4093627 Quote

  Jeetje, heftig zeg. Denk je ook dat je bijna goed en wel thuis bent.

  Hoop dat jullie weer snel opknappen en dat alles met de kleine goed gaat.

  Doe rustig aan.

  Gr. Cindy


  beyou
  Bijdrager
  #4093849 Quote

  erg vervelend en schrikken zo iets.
  lijkt me niet fijn al die pijnlijke kneuzings en botbreuken.
  gelukkig verder alles goed met jullie.
  en de baby zit ook nog vrolijk in de buik rond te zwemmen. fijn hoor!
  groetjes van mij

  #4093943 Quote

  verdorie wat een toestand.

  gelukkig is alles met de baby in orde.

  heel veel beterschap aan de hele family

  #4094116 Quote

  dank jullie wel allemaal voor de lieve reacties!
  Gr,
  Mar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct