Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

puppy

 • Auteur
  Berichten
 • #2346103

  Wij krijgen al eerder gezinsuitbreiding, namelijk al over vier weken. Dan kunnen wij onze x malthezer pupje ophalen. Gisteren zijn we wezen kijken en ze waren om op te vreten.

  Wie heeft nog meer een hond en al van pup af aan, en wie heeft er tips voor me. We zijn van plan om puppytraining te gaan doen, maar verder weet vooral ik niet zoveel van honden. We gaan ons de komende weken heel goed inlezen.

  Gelukkig is er bij ons altijd iemand thuis dus vandaar dat we nu een hond konden nemen. We willen het al jaren, maar ja, als je beiden fulltime werkt, word het al wel lastig.

  Haha, ik weet het, een heel ander onderwerp dan onze aankomende baby’s maar das op zich niet erg, toch?

  #4095555 Quote

  Wij hebben 2 duitse herders. Een mannetje en een vrouwtje, het vrouwtje is nu bijna 2 en het mannetje bijna 3. We hebben ze van pup af aan. Leer ze vanaf het begin alles goed aan, (wat het wel mag en wat niet, zindelijk zijn enz.) Dan heb je prachthonden.

  groetjes daisy
  10w+2d

  #4095980 Quote

  Haai!
  Ik heb 2 terriers en ik heb er zelfs een keer een nestje van gehad dus ik heb redelijk veel puppie ervaring. Het is ZO leuk! Maar vergis je niet, het kost ook heel erg veel tijd in het begin. De pup zal zich onzeker en alleen voelen en zich helemaal aan je vast klampen de eerste dagen. Ook al is er altijd iemand thuis, is het wel verstandig om hem/haar vrij snel te leren alleen thuis te zijn. En verder overladen met liefde, geduld en aandacht, maar inderdaad wel vanaf het begin duidelijke regels stellen. Jij bent de baas.

  Ik zou je zeker aanraden een goede puppencursus te gaan volgen. Jij leert daar zelf meer van dan je hondje.

  op http://www.dierz.nl kun je ook veel handige tips lezen.

  Veel plezier en succes ermee!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct