Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1340585 Zijn Jullie Ook Al Voor Doedel Gezet

 • Auteur
  Berichten
 • #2346587

  Hola!

  Ik heb me voorgenomen om het hier weer een beetje levend te krijgen meiden…!

  Onze kinders worden groot, (gelukkig wel, Mariek!) en ze gaan steeds beter praten en verbanden leggen en zien wat papa en mama doen en zeggen…. E helaas leid dat nu dus ook vreselijk genante of opvoedkundige “blunders”
  Hmm, nou ja, jullie kennen ze vast wel vrees ik. Als ik nou begin met mezelf voor doedel te zetten of onze opvoed blunders bekend te maken, doen jullei dan mee zodat ik me niet helemaal belachelijk voel, hhahaha?

  * In het ZH na de KS had ik een catheter, Thomas zag dat en vroeg wat het was. Dus ik zeg quasi grappig: dat is mama’s tijdelijke pielie. Kijkt ie heel raar naar het laken en mijn kruis en zegt keihard terwijl de zaal vol zat met bezoek: Maar waar is je frutje dan gebleven???

  * Thomas geeft de hond een bijna schop en ik werd daar vreselijk nijdig om. Zegt ie dood simpel: Deed opa ook toen jij weg was…

  * Papa stond asociaal over de schutting te schelden en te tieren naar de stoned zijnde buurjongen dat ie de muziek zachter moest zetten. Thomas schreeuwde alles letterlijk na naast papa. Ik schaamde me verloren op dat moment, hahha! Zulke woorden wil ik al niet uit de mond van papa horen laat staan uit de mond van een 3 jarige!

  * Mama, wat heb je aan daar? dat is een BH lieverd. Wat doet de BA dan? De BH houd de tieten van mama bij elkaar lieverd… Toen kwam oma op bezoek: Oma, je moet een BA aan, die houd je tieten bij elkaar, HAHAHHA!

  * Opvoedkundig niet verantwoord ik weet het, maar ik trek gerust een zakje krentebollen open in de winkel om ze stil te houden, maar dat nagelaten… Ik betaal altijd bij dezelfde meiden en die weten ook wel dat ik altijd alles netjes meld wat open en/of op is gegaan. Maar bij band zeg ik altijd tegen Thomas: Geef maar aan die mw, dan kunnen we betalen, want als je niet betaald dan heet het: En dan antwoord hij: stelen. Op een gegeven moment had Nina iets vast en zegt ie doodleuk tegen die meid: Nina heeft dat flesje vast en ze gaat het stelen want ze doet niet betalen….. De mensen voor en achter me keken me aan met een blik…. Gelukkig zei die meid gelijk: Jouw mama doet altijd alles keurig betalen dus dat zal vast wel gebeuren zo. En daar stond ik weer met een rood hoofd.

  Nu jullie nog!
  Liefs, marieke

  #4095966 Quote

  Whahahaha…Marieke….zo komisch…vooral van die BH.Ik zit hier gewoon keihard te lachen achter men laptopke.Ons Tess vraagt al…Wat doe jij mama?
  Ik ga eens effetjes overdenken waar ons Tess mij allemaal mee voor doedel heeft gezet,Wordt vervolgd!

  Liefs Kitty en Tess en ????

  #4096048 Quote

  Hahahaha heerlijk! Ik heb nog niet echt opvoedkundige bluders meegemaakt ( komt vast nog wel) Maar laatst was er iets grappigs. Jullie moeten weten dat Harrie heel flauw is met zijn grappen ook naar Hjerre toe en dus nam Hjerre (on) bewust wraak….Harrie was aan het klussen in de tuin en Hjerre was er heerlijk aan het spelen. Har aan de ene kant van de tuin en Hjerre aan de andere kant…..op een gegeven moment schreeuwt Hjerre heel enthousiast: papa, papa kom es kijken…papa, papa kom nou, kijk eens…..
  Het klonk zo enthousiast en aanhoudend dat papa wel even naar Hjerre kwam. Har vroeg: Wat zie je dan Hjerre…? Hjerre zegt: …..helemaal niks……..

  Hahahahaha toen zat Har met zijn mond vol tanden…

  Groetjes Hanneke

  #4096064 Quote

  Onze dochter bijt soms op haar nagels of peutert aan velletjes op haar vinger.
  Dan zeg ik: “Doe dat maar niet dan kan het pijn gaan doen of bloeden.”
  Op een keer ben ik zelf aan het peuteren, er zat een velletje los aan mijn vinger.
  Zegt ze: “Wat doe je mama?” Ik: “Peuteren”. Zij: “Doe dat maar niet mama, straks krijg je bloed!”.

  #4096090 Quote

  Ha, ha, wat een verhalen zeg… er schiet me hier niet een twee drie iets te binnen helaas…

  #4096194 Quote

  hahhaha wat een boeven he erg grappig!

  Wa tijdje geleden met heel veel haast naar mn oma gereden omdat ze jarig was en wij laat. Snel onderweg een heerlijk doosje laboheme bonbons gehaald (ja bij het bezinestation). Zegt Sep tegen mijn oma, hier omaatje, lekker chocola, hebben we bij tanken gehaald hahahaha Dat was erg eerlijk!!

  #4096546 Quote

  Whahaha erg grappig die verhalen! Hier nog niet echt voor “doedel” gestaan..
  Groetjes

  #4097126 Quote

  Thom heeft net wel een hangjongere voor doedel gezet..we liepen van de kinderopvang naar huis en dan wandelen door een parkje waar nogal wat jongeren rond hangen. Bij een groepje pubers stond een jongen met een vest met sterren erop en Thom roept keihard:”haha, mama, die meneer is in zijn pyama naar buiten gegaan” ..
  Groetjes

  #4098041 Quote

  Kian is ook erg van de papegaaierige op het moment. Hij onthoudt alles! Maar ja, ik ben zo’n zeef! Ik vergeet het.

  Gister zaten we onderweg van Frankrijk naar Nederland in de auto. Ik had een pak lange vingers en deelde die uit (pappa en mamma vinden dat net zo lekker als kian zelf). Stoot pappa mij aan en laat me zien dat hij een lange vinger dwars in z’n mond krijgt. Na flink wat persen en trekken lukt het mij ook en liggen we in een deuk van het lachen. (we blijven toch kinderen, niet?)
  Horen we ineens achter ons: “Pappa, mamma kijk dan”. Zit meneer ook met een lange vinger dwars in z’n mond. Dus ik roep: “Nee joh, niet doen, straks stik je d’r nog in”.
  Hij kijkt me verontwaardigd aan, haalt die lange vinger uit z’n mond en zegt; “o ja, mogen jullie dat zeker alleen!”
  Pubertijd begint al vroeg hier.

  Ik ga nog even nadenken, want hij gooit mij zooo vaak m’n eigen regels naar m’n hoofd!

  Liefs Nelleke

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct