Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1340678 Willen Jullie Het Weten

 • Auteur
  Berichten
 • #2346680

  Weten jullie al of je het geslacht van de baby wilt weten ?
  Bij onze eerste wilden we het allebei niet weten en vond ik het een prachtig moment toen hij geboren was en mijn man vol trots uitriep dat het een jongetje was.
  Maar ik ben wel 9 maanden stik nieuwsgierig geweest en heb bij de 20-weken echo echt wel op het punt gestaan om het te vragen.

  Maar bij deze zwangerschap wil ik het eigenlijk wel weten maar mijn man niet.. dus we hebben nog een aantal weken om het uit te vechten.

  groetjes Jenny mv Lucas en 6 wk 6 dgn

  #4096033 Quote

  Hoi Jenny,

  Ik ben zwanger van de eerste en ik ben altijd heel erg ongeduldig en nieuwsgierig! Mijn vriend wil graag weten wat het wordt omdat ie dat handig vindt.
  Dus gelukkig zitten we op een lijn en vind ik het op het moment vooral vervelend dat het nog 10 weken duurt voordat we het weten…

  Groetjes Sonja

  #4096151 Quote

  Hoi hoi, wij wilden het bij de vorige 2 zwangerschappen weten en nu weer. Naast onze nieuwsgierigheid vonden we het ook praktisch ivm de kamer en de kleertjes. De verrassing bij de 20 weken echo was heel erg groot en bij de bevalling vond ik de geboorte een groots moment dus eigenlijk 2 maal een verrassing. groetjes Meike

  #4096158 Quote

  Ik zou het graag willen weten tijdens de zwangerschap, kan je je daar een beetje op richtten, met de babykamer enzo, kleertjes.

  Bij mijn eerste wist ik het ook tijdens de zwangerschap, ik zou het ook niet vol kunnen houden om het niet te weten, te nieuwgierig.

  groetjes daisy 30
  mama van marly 7
  zwanger 10 w + 4 d

  #4096300 Quote

  Ik hoef het niet te weten hoor, al denk ik wel dat ik enorm nieuwsgierig ga worden! Maar ik hou het graag als een verrassing, en wij hoeven het voor de praktische kant ook niet te weten. Je kunt zoveel leuke dingen maken en kopen dat voor beide leuk is! Het scheelt misschien wel dat het onze eerste is, dus we moeten zowiezo alles aanschaffen..
  Ik vind het juist bijzonder dat we het niet weten.. volgens mij ben ik tot nu toe de eerste.. haha
  liefs Mij

  #4096382 Quote

  Wij willen het ook nog niet weten. Mijn vriend en ik hebben vanaf begin af aan (moment van stoppen met de pil) gezegd dat we het niet willen weten. Nu ben ik zwanger en denken we er nogsteeds zo over. Voor ons is het ook de eerste, dus wij moeten ook nog alles kopen.
  Ben nu 5wkn en 3 dgn 🙂

  #4096384 Quote

  Wij willen het wel weten. Bij de oudste bestond de 20 weken echo nog niet, dus toen was het een verrassing, maar bij de tweede was die echo er wel, en die mevrouw vroeg of we het wilden weten. JA dus…. En nu willen we het ook weer weten.

  #4097137 Quote

  Echt wel! Ik wil het zeker weten! Daar ben ik veel te nieuwsgierig voor!

  #4097145 Quote

  Ik weet het niet, bij de vorige 2 wisten we het niet. Bij de oudste, kreeg je nog geen 20 weken echo en bij de 2e hebben we zoveel echo’s, spanningen en narigheid gehad, dat we het juist speciaal vonden dat we juist niet wisten wat het werd. Gewicht, geb datum, hartslag, lengte, bijna alles wisten we al, behalve haar geslacht, haahaha. Nu heeft het allebei wel wat, alhoewel ik denk ik losss ga met shoppen, als ik weet wat het wordt! We hebben nog wel even, eerst de echo over 6 dagen..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct