Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1340765 Kramp In Mijn Buik En Schoppende Baby Auw

 • Auteur
  Berichten
 • #2346767

  Hey meiden,

  Ik heb vandaag zo`n last van mijn buik. Echt steken/krampen. Net of je ongi moet worden, maar dan iets heftiger, weet iemand wat dit is? Het is geen bandenpijn, voelt echt anders aan…

  Zowel gisteren als vandaag is de baby de hele dag aan het schoppen en draaien. Nu vind ik het hartstikke leuk om de baby te voelen. Maar hij poert elke keer op hetzelfde plekje, begint nu zelfs te irriteren. Het enige dat helpt is constant over mijn buik wrijven. Is het niet gek: 19 en een halve week en dat hij me nu al zeer doet? Iemand tips wat ik kan doen?

  Vooral over de kramp maak ik me zorgen, af en toe ben ik gewoon bang dit ik teveel werk of doe? Is dit een teken dat ik het even rustiger aan moet doen?

  Liefs Milou

  #4096392 Quote

  Hoi Milou,

  De mijne schopt en draait ook ontzettend veel maar nog niet zo dat het echt geirriteerd begint te worden. Soms doet een flinke zet wel een heel klein beetje pijn maar het is meer lastig. Het is vooral lastig wanneer hij het op mijn blaas voorzien heeft…. Tips heb ik niet. Ook bij mij helpt alleen een hand op mijn buik of anders gaan zitten.

  En qua kramp kan ik je niet helpen. Ik heb zo af en toe wel eens een steek en mijn buik kan soms best wel veel pijn doen maar dat zijn volgens mij wel de banden. Ik heb ook nooit last van menstruatiepijn dus weet ook niet hoe het voelt.

  Ik ben nu 23 weken en 4 dagen.

  Suc6!

  #4096398 Quote

  ik heb wel last van menstruatiepijn, dat kan terug komen in je zwangerschap!, die pijn dan he net of je ongi moet worden! Dus maak je daar niet te druk over het kan zijn dat je nu je cyclus zou hebben als je niet zwanger bent, dat heb ik wel eens gehoord, maar nu heb ik er vrij vaak last van. De baby ligt bij mij niet echt lekker ook, het ligt helemaal onderin al een paar weken echt zo laag, gewoon op de grens van je bikinilijn van bover, daar schopt het telkens! Erg vervelend dus bij mij ook last van irritaties ervan maar probeer toch te genieten van de momenten waarop ik het voel!! En dan loop ik weer naar de wc…… grrrrrr….:D

  Liefs

  #4096428 Quote

  hoi milou,
  ik heb begrepen dat je die ‘menstruatie krampen’ voelt door dat je baarmoeder aan het oprekken is, aan het groeien. Ik heb dat vooral tussen de 4 en 10 weken veel gehad. Toen had ik ook echt veel buikpijn. Als je er veel last van hebt kun je natuurlijk altijd je verloskundige raadplegen. Daar is ze tenslotte toch voor? 🙂
  Ik ben blij dat mijn buik geen pijn doet, dat is zo ongeveer de enige plek in mijn lijf wat geen zeer doet haha. Echt niet goed voor je zwangere lijf als je verplicht al 2 weken alleen maar op bed kan liggen of de bank kan hangen, grr. Echt irritant zo’n stom auto ongeluk. Sorry nu ben ik weer over mezelf aan het ratelen, maar ik weet hoe irritant pijn op een gegeven moment is. Je word er soms echt gek van!
  Sterkte en ik hoop voor je dat het snel op houd!

  Liefs,
  Mar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct