Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1341680 Nog Een Week Wachten En Dan

 • Auteur
  Berichten
 • #2347682

  Ik had gister mijn 2e echo al, helaas konden ze mij nog geen bevestiging geven. Er zit wel een vruchtje, maar was nog geen hartactie te zien. Nu weer een week wachten en krijgen we volgende week definitief te zien of het goed is, of toch niet.. Was echt een tegenvaller, zit ook steeds te huilen, maar ja, wat kan je anders doen dan wachten?

  Ben nu 1 nachtje verder, maar het voelt nog zo ver weg, 6 dagen…pffff.

  En dan die hormonen, lijkt wel of ze met de minuut toenemen…

  Zo, genoeg geklaagd!

  Liefs Ro
  6 wkn,3dgn

  #4097039 Quote

  Kan het me helemaal voorstellen!! Lijkt me zooo erg! Vooral dat wachten!! Heel veel succes deze 6 dagen en ik duim dat het allemaal goed zit!!

  xxx

  #4097088 Quote

  misschien ben je gewoon nog niet zo ver, hopenlijk volgende week goed nieuws.

  groetjes daisy
  10w+6d

  #4097142 Quote

  Kan me het ook erg goed voorstellen. Bij mijn eerste had ik bij 6 weken een echo en toen was er ook geen hartactiviteit. 3 dagen later ben ik teruggegaan en toen klopte het hartje wel .Heel spannend en frustrerend. Succes!

  #4097252 Quote

  He bah, dat wachten is ook maar niks…

  #4097258 Quote

  Hoi Ro,

  Misschien heeft het te maken met het feit dat je nog zo vroeg in je zwangerschap bent.
  Ik mocht niet eerder als met 8 weken komen. Tegen mij werd letterlijk gezegd dat dat niet verstandig was omdat ze dan misschien nog geen hartactie konden zien en ik me dan zorgen kon gaan maken!

  In ieder geval, heel veel sterkte en succes!!
  Liefs Sonja

  #4097571 Quote

  Bij mij moet er voor de 8 weken al vastgesteld worden of er hartactie is, zodat ik met 8 weken kan gaan starten met medicatie.. En hartactie is vanaf een week of 6 te zien, dus is wel reeel denk ik. Onzeker is het toch wel in het begin. De dagen gaan langzaam…. maar heb er al 3 nachtjes opzitten van de 7, bijna op de helft. Moet zeggen dat ik wel rustiger ben.. dat scheelt ook een heel stuk, kan er niets aan veranderen.

  Alle lieve reacties doen me ook goed, want op mijn ouders en zussen na weet niemand het en kan het ook niet verder kwijt., dus THANX!

  Liefs,
  Ro

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct