Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kilootjes!!!

 • Auteur
  Berichten
 • #2354681

  Vroeg me af hoe het bij jullie zit me de extra kilo’s….Bij mijn vorige zwangerschappen ben ik allebei ruim 30 kilo aangekomen. Daar hoop ik dus nu echt niet op, maar ik zit met 9 weken al weer met 5 kilo erbij. En ik eet hetzelfde als normaal. Wie heeft dit ook?


  lot75
  Lid
  #4104053 Quote

  Hoi,
  ik was bij ons dochtertje 13 kilo aangekomen, heel erg netjes dus.
  ben een kilo of 2 blijven hangen…na 3 jaar ging er dit niet meer af hoor, niet dat ik moeite deed 😉
  ik ben een echte zoetekauw maar ik heb nu nog niet op de weegschaal gestaan, heb niet het gevoel dat ik al ben aangekomen, aan mijn kleding te merken.
  ik kijk iedere dag in de spiegel (10 x) om mijn buikje te zien groeien maar nog niet echt iets te zien…ben ook pas 8 weken maar toch, kan niet wachten om met mijn buikje te showen, nu is het nog meer een vetrol!
  alleen wat grotere borsten…dat mag wel zo blijven…hahahaha.

  #4104064 Quote

  Hoi,
  ik ben nu 12 weken zwanger en 1 kilo aangekomen. Ik let erg op met mijn eten en sport 3x per week.
  Ik ben de vorige keer 35 kilo aangekomen en wil dit absoluut niet weer. Ik moet zeggen het sporten is soms een moetje hahaha, maar het werkt wel tot nu toe.
  Ik ben benieuwd waar mijn teller eindigt bij 9 maanden.

  Suc6

  #4104080 Quote

  Ben bij de 1e 13 kilo aangekomen en bij de 2e 15 kilo. Ik was het snel weer kwijt. Borstvoeding heeft zeker geholpen. Ik sport niet. Weinig tijd voor omdat mijn man veel weg is. Ik heb het geluk dat ik een snelle stofwisseling heb. Ik eet heel veel en snoep ook geregeld. Ik ben nu nog niet aangekomen. Wel dikkere buik omdat de darmen omhoog geduwd worden.

  #4104095 Quote

  Ik ben tot nu toe ruim 5 kilo afgevallen, dat komt er straks vast wel bij… Bij de eerste was ik 12 kilo aangekomen en dat na 9 dagen weer kwijt.. Bij de 2e ben ik door 12 weken bedrust en dan gewoon lekker snoepen en teveel eten 20 kilo aangekomen, die zitten er voor een heel groot gedeelte dus ook nu nog aan. Hoop dat het deze keer netjes blijft.. Mijn boezem is wel het eerste wat hard groeit, voor mij hoeft dat niet, want na elke zwangerschap is er een cup aangebleven… Volgende doel na de bevalling is iets van een borstverkleining en buikwandcorrectie ofzo, haahahah.

  #4104114 Quote

  Ik ben nu 7weken 4dagen zwanger en ben 2kilo afgevallen tot nu toe.
  Bij mn erste zwangerschap was ik 23 kilo aangekomen. Nou was dat op het laatst heel veel vocht, kwam 3kilo per week aan. Het was een hittegolf, hoop nu wel minder aan te komen. Gelukkig ga ik net voor de zomer bevallen.
  Groetjes


  Clasce
  Lid
  #4104145 Quote

  Hoi,

  Ik ben nu ruim 10 weken zwanger en ik ben 5 kilo gegroeid. Bij de eerste ben ik 36 kilo gegroeid, we zien wel. Kan mij er niet heel druk over maken, ik vind het belangrijker dat mijn kindje gezond is.

  #4104354 Quote

  Bij mijn eerste ben ik vijf kilo aangekomen. Nu ben ik 9,5 week zwanger en alweer drie kilo afgevallen. Ik hoop juist nu iets meer aan te komen, want direct na de bevalling was ik al zoveel kwijt dat ik duizelig enzo was.


  meagain
  Lid
  #4104366 Quote

  hoi hoi..

  ik ben tot nu toe bijna 7 kilo afgevallen.. nou kan ik het wel hebben.. en moet eerlijk zeggen dat ik er ook wel een beetje tegenop zie om veel aan te komen… ben van mezelf al flink.. dit is mijn eerste zwangerschap dus we zullen het wel zien!

  liefs

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct