Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1356736 Brood

 • Auteur
  Berichten
 • #2362738

  Mijn dochtertje van 6.5 maand krijgt nu een week of 3 brood. Eerst kleine stukjes en nu alle 4 de korsten en beetje van de binnenkant. Maar ze slaapt slecht en is veel wakker en geeft steeds van die pijn kreten. Nu had het kdv haar geen brood gegeven gisteren en ineens sliep ze het klokje rond (!!). Vandaag ook geen brood gegeven en ze slaapt al sinds 18.00. Normaal krijg ik haar niet in slaap savonds.

  Mijn vraag is dus kunnen die kleintjes zo last krijgen van brood?

  #4112173 Quote

  Kan….. Wat voor brood krijgt ze dan? Mijn dochter krijgt ook last van haar darmen als ik bruin brood geef. Van wit brood raakt ze weer verstopt. Nu geef ik dus al een paar maanden tarvo, en dat gaat wel prima, ze vindt het bovendien ook nog is heerlijk.

  Het zou natuurlijk ook kunnen dat het brood haar darmpjes verstopt omdat ze er geen vocht bij drinkt. Vezels gaan namelijk net zo goed verstoppen zonder vocht……

  Of misschien is ze wel allergisch voor een van de bestandsdelen….Er zit namelijk koemelkeiwit in bijna alle broodsoorten. Misschien kun je eens een speciaal dieetbrood bij de bakker halen en dat proberen. Dat zijn broden zonder koemelkeiwit…

  succes,

  Pauline


  Miriam1984
  Bijdrager
  #4112187 Quote

  Hoi Sabrina,

  Ja dat kunnen ze zeker! Onze zoon is nu ook 6.5 maand (30-03-2009) en hij had nergens last van. Zijn grote broer heeft er wel last van gehad. Bij hem ben ik gestopt met brood geven en weer begonnen met 9 maanden. Het maagje is dan wat sterker en kan meer verdragen.

  Groetjes,

  Miriam

  #4112270 Quote

  ik zie reacties maar als ik op de topic klik zie ik niets !?!?! dit nieuwe forum is #*(&)@(&$)@(&

  #4112365 Quote

  .

  #4113161 Quote

  en nog steeds zie ik geen reacties… pfff

  read more image Lees ook: Voedingsschema baby: het eerste jaar
  #4113165 Quote

  thx dames… maar in nutrilon zit toch ook koemelkeiwit?

  #4113181 Quote

  oh ja ze krijgt gewoon bruin casino brood.

  #4113625 Quote

  Je mag echt wel brood vanaf 6 maanden. Je mag al beginnen met gewoon lichtbruin brood. Ik heb schema’s gekregen van het CB waarop dat juist word geadviseerd. Maar gewoon een korstje om op te sabbelen en vanaf 7 maand mag ze 1 boterham per dag, vanaf 8 maand 2.
  Maar goed, dat zijn de adviezen van mijn CB, nieuwe richtlijn.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct