Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1356986 Het Gewicht

 • Auteur
  Berichten
 • #2362988

  Zo dames zijn we al aangekomen of nog aan het afvallen?

  Ik was bij mijn vorige zw wel 32 kilo aangekomen en dat wil ik deze keer echt niet meer. Nu ben ik tot nu toe afgevallen, niet bewust mee bezig hoor! Maar ik let op wat ik eet en ben nog regelmatig misselijk vooral het avondeten gaat erg moeilijk.

  Wel zorg ik dat ik voldoende vitamine binnen krijg door bijvoorbeeld Knorr vie te drinken. (al gaat die vaak nog eruit in wc)

  Nu ben ik dus 2,8 kilo lichter dan ik was begin zwangerschap. Wel moet ik zeggen dat ik dus net voor de zwangerschap aan het afvallen was en dus 17 kilo lichter ben dan toen ik begon.

  Dus zullen we een lijstje maken?

  Josh (suuz), 13 w, -2,8 kilo.

  #4112369 Quote

  Hmz, ik kan niet op ’t lijstje: heb geen weegschaal thuis. Ja, schande, ik weet het. Maarzolang ik nog in mn kleren pas, vind ik het altijd prima.

  Bij mn vorige zwangerschap ben ik 16 kilo aangekomen (gewogen bij mn ouders elke keer), dat is er allemaal wel af. Maar de stand nu? Geen idee.

  Eet wel meer dan voor de zwangerschap: zo lang ik regelmatig eet ben ik niet zo misselijk .Maar ik moet ook best veel eten om de misselijkheid tegen te gaan hoor, pft. Dus mn buik is wel wat boller dan anders (ook met dank aan de opgezette darmen)…

  Ben trouwens morgen 9 weken

  #4112383 Quote

  Ik sta nog steeds op -6.8 kilo. Van mij mag dat zo blijven staan, haahaha. Kan het wel hebben..

  Ro
  12w+2d

  #4112384 Quote

  Josh (suuz), 13 w, -2,8 kilo.
  Ro * 12w+2d * -6.8 kilo

  #4112408 Quote

  hoi meiden,
  ik heb geen idee…ik heb thuis ook geen weegschaal.
  zal eens een keer bij mijn ouders gaan wegen en anders volgende x bij de vk.
  ik begon bij mijn eerste met 60 kilo, kwam 13 kilo aan en daarvan zijn er 2 blijven ‘hangen’, begon dus zo rond de 62 kilo.
  altijd met het idee dat ik een 2e wilde…deed dus niet echt mijn best om die 2 kilo eraf te krijgen…maaaaaarrrrrr, na deze ga ik aan de slag hoor…jajajajajajaja ,blablabla 😉
  ik merk nu wel dat mijn buikje veel sneller groeit dan bij de eerste.
  liefs lot.

  #4112480 Quote

  Ik ben 3 kilo afgevallen sinds ik zwanger ben. Morgen alweer 12 wkn ! 🙂

  #4112591 Quote

  Hallo.
  Lot, bij mij het zelfde verhaal. Ik heb ook geen weegschaal en heb geen idee wat ik weeg. Bij mijn eerste woog ik 63 en ben ik 9 kilo aangekomen.. alles was er na 2 maanden weer af maar hou van eten en ben nu denk ik bij het begin 65-66 kilo geweest.. Ook groeit mijn buikje snel.. Zal me binnenkort eens wegen..

  Grtjs.

  #4113418 Quote

  Ik ben nu alweer vijf kilo afgevallen. (13w2d)

  Mijn vorige zwangerschap begon ook zo, uiteindelijk kwam ik maar vijf kilo aan. Ik ben niet heel zwaar van mezelf, dus na de bevalling had ik flink ondergewicht. Dat in combinatie met de borstvoeding ging niet goed. Ik hoop nu dus iets meer aan te komen in totaal. Mijn buikje begint trouwens wel al goed te groeien.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct