Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1357199 Zwanger Van 3e Partner

 • Auteur
  Berichten
 • #2363201

  hallo allemaal, ik heb 3 kinderen. De oudste is van mijn 1e relatie en mijn jongste 2 van mijn 2e. Nu heb ik al een tijd een nieuwe relatie en ben nu in verwachting van mijn 4e kindje. Ik ben heel blij(hij ook trouwens), maar toch voel ik een soort van gene naar de buitenwereld toe. Ik weet wel dat ik daar niet aan moet denken, maar dat is best lastig.
  Ben benieuwd naar jullie gedachten.

  #4112552 Quote

  Euh nou ik doe met je mee. 😀

  Ik heb een zoon van een man (geen patner geweest) en nu krijg ik nr. 2 andere man (ook geen partner geweest.)

  Dus ik vind dat jij het iig nog netjes doet en nog een partner hebt! Die van mij waren al uit voordat ik wist dat ik zwanger was ondanks dat we het veilig hebben gedaan.

  Eerlijk gezegt kan me de buitenwereld me helemaal niks schelen. Ze denken toch wat ze willen denken daar kan je echt niks aan veranderen toch? Zolang jij maar blij bent!

  #4112562 Quote

  ik ben echt superblij gelukkig en inderdaad ik heb gelukkig heel goed contact met de vaders van mijn kids, ,maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik het wel moeilijk vind om het aan hun te vertellen. ze zien me aankomen hahha……ben je al ver in je zwangerschap???

  #4112601 Quote

  Ik ben 13w1d. En jij?

  Goed dat je contact hebt met de vaders, hier willen ze niks met me te maken hebben ook omdat we het wel veilig hebben gedaan en dus erg twijfelen of het hun kind wel is… zucht..

  Lijkt me moeilijk ze te vertellen ja… Zal het iig wel zo snel mogelijk doen voordat de kids het doen… toch?

  #4112686 Quote

  hoi, geniet lekker van je zwangerschap, het is toch niet dat je van te voren wist dat de relaties niet zo lang zouden duren? je hebt 2 liefdes gekend en hebt nu een 3e, ik vind je juist een rijke vrouw
  en diegene die er wat van vinden hebben waarschijnlijk geen idee hoe snel zij in die situatie kunnen komen te zitten, of ze hebben geen leven dat kan natuurlijk ook.
  het is wel bijzonder een samengesteld gezinnetje maar als het voor jou werkt waarom niet?

  #4112764 Quote

  Hey Christa,

  Bij ons is het andersom.
  Mijn vriend heeft bij zijn eerste vrouw 1 en bij zijn tweede vrouw 2 kinderen. Ik ben nu zwanger van onze eerste.
  We krijgen voornamelijk leuke reacties omdat we er heel open en eerlijk in zijn. Ook de kids hebben er geen problemen mee en ze vinden het leuk, nog een broertje of zusje. De mensen die dit raar vinden hebben pech, het is ons leven.
  Meid lekker genieten van je zwangerschap en laat de mensen maar kletsen.

  Liefs Sonja

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?
  #4112811 Quote

  hey hoi
  ik kan ook wel iets in je gevoel komen.
  ik heb een dochter uit eerder relatie.
  nu met nieuwe man heb ik een kindje en zwanger van de derde. 2 de voor hem.
  ik dacht eerst ook wel even van hmmmm
  hoe zal de buiten wereld er naar kijken.
  zijn vast mensen die denken van zo alweer zwanger van een andere.
  maar ja goed, voor mij voelt het nu goed.
  ik kan er ook niet zoveel aan doen dat het mis liep,
  de vorige keer.
  en gaat nu ook goed me docher is nu 4 en was ander half toen ik bij me man kwam.
  en is gewoon bijna zijn dochtertje zeg maar.
  geen contact met eigen echte papa. door alle toestanden.
  in inderdaad zolang ze lekker gezond zijn is het goed toch!!
  lekker genieten van je zwangerschap en hopelijk
  denken de mensen alleen maar en vallen ze je er niet te veel mee lastig! 🙂

  #4112909 Quote

  Hallo dames,
  ik ben zelf pas 1 keer zwanger geweest van 2 kids, maar een vriendin van me heeft 3 kids van 3 mannen. de 1e keer ging het uit tijdens de zwangerschap…. 7 jaar daarna werd ze ondanks veiligheid toch zwanger, maar het was uit voordat ze het wist…. bij de 3e ook een kapotje…. met papa nr 3 heeft ze nu 6,5 jr een relatie en de kids vinden het super samen en hebben een hele hechte band. Ik vind het super dat de onverwachtse mama’s toch voor de kids gaan en laat de rest maar denken wat ze willen!! er valt toch altijd wel ergens commentaar over te geven…. zolang jullie en de kids gelukkig zijn, mogen ze van mij de boom in als ze er moeilijk over doen!
  Groetjes,
  Petra

  #4112962 Quote

  Ik kom zelf niet uit een samengesteld gezin en ik verwacht nu een tweede kindje van dezelfde man als ons eerste kindje. Ik heb dus geen enkele ervaring met samengestelde gezinnen of meerdere vaders voor mijn eigen kinderen. Toch vind ik dat de buitenwereld niet het recht heeft te oordelen over een ander waar dit wel het geval is. Belangrijkste is dat de kinderen liefdevol op kunnen groeien. Bovendien zijn er ook gezinnen met kinderen met dezelfde vader en moeder waar de kinderen helemaal niet met elkaar overweg kunnen dus volgens mij zegt het helemaal niets. Behalve dan dat het in jouw geval iets ingewikkelder is met de contacten en afspraken met de diverse vaders. Kortom: geniet van je zwangerschap en je mooie gezin!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct