Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1357457 Rood In Nekje

 • Auteur
  Berichten
 • #2363459

  Ik heb ene vraag.
  Mijn zoontje is bijna 2 en een halve maand oud. Als hij in het badje is geweest dan zorgen wij ervoor dat we hem goed afdrogen.
  Na de fles geeft hij soms een beetje over en dan zorgen we er ook voor (zo goed we kunnen) dat het nekje droog is, maar nu zag ik van de week toch dat zijn nekje een beetje rood en open is. Hebben jullie tips voor mij om dit tegen te gaan of te verhelpen? Hij heeft er gelukkig geen last van.
  Alvast bedankt!


  Miriam1984
  Bijdrager
  #4112860 Quote

  Hoi hoi,

  Je kunt proberen om hem zo recht mogelijk te houden tijdens het spugen zodat het niet langs het nekje kan lopen. Om de plek te verzachten kun je het beste bepanten creme gebruiken deze is makkelijk te smeren en het geneesd sneller!

  Groetjes,

  Miriam

  #4113051 Quote

  onze dochter had (en heeft) het ook gehad. Toch goed droog proberen te houden, desnoods met wat talkpoeder (maar dat ziet er wat vies uit) en bij ons werkte 1 of 2x smeren met bepanthen ook super.
  Succes!

  #4113212 Quote

  Ik gebruikte sudocreme op het advies van de cb arts. Schijnt vaker voor te komen hoor, door de plooitjes in de nek! Succes er mee, als ze ouder worden gaat het vanzelf over.

  #4113219 Quote

  Mijn zoontje had er ook veel last van. Ik gebruikte bepanthen. Dat hielp goed. Nu is hij 7,5 maanden en heeft er nog maar weinig last van.

  #4125041 Quote

  Ik heb BV gegeven en ik had er veel van, heel veel, dus liep haar tijdens het voeden zo de nek in, Gevolg smet plekken.
  Bij ons was ook Bepanthen het wonder middel en dat gebruik ik nog steeds, als er erg rode billen zijn, maar ook voor op wondje op knieen, schrale lippen (bij mezelf) en toendertijd ook bij gevoelige tepels tijdens het voeden.

  read more image Lees ook: Kinderopvang: kinderdagverblijf voor je kind

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct