Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1358371 Ook Ik Kom Me Voorstellen

 • Auteur
  Berichten
 • #2364373

  Hoi dames,

  Sinds gister weet ik ook dat ik zwanger ben en ben als het goed is 6 juli uitgerekend. Ik ben afgelopen februari bevallen van een dochter Daphne dus dat wordt straks een drukke boel. Vanmiddag ga ik de verloskundige bellen voor een intake. Nou ik wens jullie allemaal een fijne zwangerschap toe en hopen dat wel veel aan elkaar hebben.

  Liefs Margot mama van Daphne

  #4113993 Quote

  Hey Margot,

  Gefeliciteerd! Wat snel zeg!

  Gezellig dat je er ook bij bent!

  groetjes Sacha

  #4114045 Quote

  Ja zeker snel, maar ben er wel ontzettend blij mee nu maar weer de eerste 12 weken doorkomen wat een kriem is dat heb last van krampen in mijn onderbuik dus dan denk je telkens zal het nog wel goed gaan, maar ja daar doe je niks aan had ik bij de eerste ook dus moeten gewoon maar positief blijven denken. Hebben jullie veder veel last van zwangerschapskwaaltjes?

  #4114117 Quote

  Ik voel me eigenlijk heel erg goed. Een kleine beetje gevoelige tepels en soms een zwaar gevoel in mijn onderbuik, maar verder niets.

  Ik moet zegge ndat ik me juist zorgen maak omdat ik er eigenlijk niets van voel…………..
  Hoe kom ik ooit de komende 7 weken door????

  Heb je de VK al gebeld?

  #4114198 Quote

  Hoi Sacha,

  Ik ken dat dat je je niet zwanger voelt dat maakt het extra moeilijk. Ik heb de verloskundige gebeld als het goed is ben ik nu bijna 5 weken zegt ze. Ik heb 12 november een intake gesprek en die week erna de eerste echo dat doen ze met 8 weken om de termijn te bepallen. Ik kan niet wacht, maar het is niet anders. Ik hoop voor je dat je je snel zwanger voelt en dat dan de onzekerheid snel weggaat.

  Groetjes Margot

  #4114202 Quote

  Hoi Sacha,

  Ja ik ken dat dat je je niet zwanger voelt dat is inderdaad vervelend, want dan ga je denken ben ik eigenlijk wel zwanger nou vast wel hoor. Ik heb vanmiddag de verloskundige gebeld en heb 12 november de intake en die week erna met 8 weken de termijnecho ben echt super nieuwsgierig kan niet wachten, maar ja het moet toch. Ik hoop voor je dat je je snel zwanger voelt dan ben je misschien niet meer zo onzeker.

  Liefs Margot

  #4114204 Quote

  Nu staan er op eens 2, want ik dacht dat de eerste er niet op stond.

  #4114274 Quote

  Dat is snel zeg! Jij bent echt met alles snel.
  Ik ben vandaag 5 wk en 2 dagen en heb pas 19 november de intake en 2 december de echo………………….

  #4114320 Quote

  welke regio woon jij (ongeveer hoor)?

  Er werd mij verteld dat het normaal is bij 10 weken en dat ze het niet eerder gingen doen. Heb er ook niet om gevraagd………..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct