Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1358592 Slecht Spelen

 • Auteur
  Berichten

 • Bloempje27
  Bijdrager
  #2364594

  Sinds een paar dagen speelt Loïs minder goed in haar eentje. Ze begint snel te mekkeren en wil dan uit de box. Als ik haar op de grond leg, is ze even tevreden en begint daarna weer. Soms denk ik dat ze uitgekeken is op haar speelgoed en gef haar dan andere… ze speelt dan even en vervolgens begint ze weer… Ze doet dit trouwens alleen thuis… vanmiddag was ik bij mijn schoonmoeder en dan speelt ze zo tijden op de vloer…. grr.

  Wie herkent dit? wat kan ik het beste doen?

  #4114553 Quote

  Hai,

  Dit is een van die velen fasen die gaan komen. Dit is voor mij in ieder geval herkenbaar uit de tijd dat Mette deze leeftijd had. Hoort erbij. Even mekkeren, dan ineens weer lief spelen, slecht slapen, goed slapen enz. Ze willen ook steeds meer dus nieuw speelgoed kan ook helpen.

  gr,Ing

  #4115034 Quote

  Thomas zit ook in die fase. Als ik uit het zicht ben of hem negeer speelt hij beter, dan als ik steeds langs hem heen en weer loop of hem steeds aan kijk.

  Hij is ook wel een beetje uitgekeken op alle rammelaars en ander babyspeelgoed en wil graag iets voor gevorderde baby’s. Hij krijgt maximaal 3 of 4 en eens in de maand iets nieuws(2e hands).

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct