Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1358883 Namen Van Onze Kids

 • Auteur
  Berichten
 • #2364885

  Zo..maar even een topic erin gooien, want het begint hier wat rustig te worden.
  Zeggen jullie kindjes hun eigen naam al en hoe?

  Minoux zei ongeveer een maandje geleden voor het eerst haar eigen naam. Op haar manier dan. Het duurde even voor we echt zeker wisten dat ze het over zich zelf had, want ze zei namelijk “oene”. Lijkt meer op “schoene(n)”dan haar eigen naam, dus vandaar dat we in het begin twijfelden.
  Sinds een weekje heeft ze het over “noe” (noux)
  Dat begint er op te lijken 🙂

  Hoe zit het bij jullie dreumessen?

  Groetjes, Bianca


  Hannah38
  Bijdrager
  #4114236 Quote

  Leuk hè? Leah noemt zichzelf Eja…… Erg schattig.


  Hannah38
  Bijdrager
  #4114238 Quote

  en om even verder te borduren op je vraag: herkennen jullie kindjes zichzelf in de spiegel, weten ze dat ze het zelf zijn? En gaan ze ook áchter de spiegel kijken of er daar iemand is, haha?

  #4114246 Quote

  Nick noemt zich zelf nek en hij wijst dan zich zelf aan,als hij in de spiegel kijkt zegt ie LIsaaaa en dat is zijn zus als hij een foto van zich zelf ziet zecht hij wel weer nek (nick dus)
  Namen van andere spreekt hij beter uit dan die van zichzelf.

  Groetjes

  #4114252 Quote

  Nina noemt zichzelf gewoon Nina… Maar haar broer heet Thomas en die word Eppie genoemd. Komt waarschijnlijk omdat wij hem Thompie noemen, WHAHAH. En Job, de jongste nu, word door nina “Op” genoemd. Maar vaker noemt ze hem gewoon simpelweg baby. Raar, want wij hebben hem nooit zo genoemd….

  #4114273 Quote

  @Hannah,
  wij hebben op de muur achter de commode een hele grote spiegel tegen de muur. (hing er al toen het nog geen baby/kinderkamer was). Dan ziet en herkent ze zichzelf inderdaad. Bij een foto van haarzelf roept ze soms “noe” en een andere keer weer “kin(d)je”.

  Beetje off topic, maar ik moet er door jou vraag wel aan denken….pas ging ik even filmen en toen wilde ze ook naar het schermpje kijken. Heel verbaasd dat ze papa in het echt zag en door het schermpje “da ook papa”, haha. En onze kat, die ze altijd bij zijn naam noemt was via het beeldje ineens een poes.:-)

  #4114291 Quote

  Djamila, noemt zichzelf Djamia en als ze zichzelf in de spiegel ziet of op een foto zegt ze Djamia. En haar achternaam is Djangero maar zei zegt: Djangelo

  #4114317 Quote

  Nynke zegt ook dr eigen naam.
  Dat doet ze al heel lang vanaf dr 1e jaar en ze spreekt het goed uit haha!
  Ze is zoiezo een echt kletsmajoor vanaf 7 maanden begon ze al met haar eerste woordjes en daarna werden het er alleen maar meer.
  Nu praat ze al heel erg duidelijk wel makkelijk voor mama en papa want die weten dan wat ze wilt.

  Liefs Stefanie

  #4114324 Quote

  Als ik haar naam noem en vraag waar ze is, wijst ze al lachend naar zichzelf. En als ze zichzelf op een foto ziet, zegt ze: ‘die ook’. Maar haar eigen naam zegt ze nog niet.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct