Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1358931 Mag Ik Ook Meekletsen

 • Auteur
  Berichten
 • #2364933

  Hey allemaal,

  Mag ik met jullie meekletsen? Ik ben zwanger van mijn 2e kindje. De eerste is 3 en de 2e heeft even op zich laten wachten.

  Morgen moet ik naar de gynaecoloog en zal ik mijn eerste echo krijgen. Ik denk dat zelf dat ik zo rond de 8 weken moet zitten. Vind t allemaal nog wat eng omdat ik in dec en feb een miskraam heb gehad. Maar ik heb al zoveel dingen waarvan ik zeg dat zit wel goed dat die angst langzaam wegtrekt.

  Kus

  #4114297 Quote

  hoi sweetmama

  GEFELICITEERD met je zwangerschap en tuurlijk mag je mee kletsen gezellig hoor veel succes met je echo vandaag
  liefs angela

  #4114315 Quote

  Succes met je echo. Laat je even weten hoe het was?
  Oh, ik moet nog zoooo lang wachten..

  #4114441 Quote

  Hey hey,

  Dank jullie wel voor de felicitaties maar ik weet alleen niet of ze nog op hun plaats zijn. Ik heb de echo gehad maar er is nog niet zoveel te zien. Er was wel een vruchtzakje te zien maar meer nog niet. Nu kan t zo zijn dat ik nog niet zover was als ik dacht of dat t mis gaat. Maar goed t is nu dus nog ff afwachten. De gyn zei dat t vaker gebeurt dat er bij een eerste echo zo vroeg nog niks te zien is.

  Ik had 4 testen gedaan en de eerste 3 waren heeeeel licht pos dus als ik nog niet zover zou zijn zou dat t ook verklaren.

  Nu moet ik 9 nov bloedprikken om t hcg te laten meten en 11 nov weer naar de gyn. Ff geduld hebben nog dus.

  Kus

  #4114463 Quote

  Hoi,
  Wat vervelend zeg, ook dat je zo lang weer moet wachten… Veel sterkte daarmee!
  Liefs

  #4114464 Quote

  @ wolletje, dank je wel.

  Hoe lang moet jij nog wachten tot je je eerste echo hebt dan??

  Kus

  #4114490 Quote

  Hoi SweetMama,

  Heb net alle berichtjes even gelezen.
  Wat vervelend dat er nog niet zoveel te zien was!!

  Ik wou je even iets vertellen van mijn zwangerschaptesten!
  Ik had er eerst 1 gedaan toen was er niks te zien, de volgende dag heel licht en een test speciaal voor hcg bij de dokter niks. Nog een dag later een duidelijke test!
  Misschien is het nog te vroeg om het hcg te zien??

  Liefs Natas

  #4114502 Quote

  Hoi Sweetmama. Ik had vorige week hetzelfde. Het vruchtje was ook te klein, 0,46 cm en moest 0,7 zijn (was 6,5 week). Maar er was wel een hartje te zien dat klopte. Nu mag ik woensdag terug voor een nieuwe echo (8,5 week). Het kan precies hetzelfde als bij jou zijn, dat ik nog niet zo ver ben of dat het toch ineens goed gegroeid is. Het is wel spannend he! Hoop dat het voor ons beide goed afloopt. Voor mij is alles pas de eerste keer dus kan ook nergens mee vergelijken enzo.

  #4114560 Quote

  @ MaMaNataZ, mijn laatste test was ook t meest duidelijk dus ik denk dat ik idd gewoon te vroeg was en dat mijn cyclus niet zo gelijk loopt als ik wel dacht haha. En dat er dus daardoor nog niks te zien was. We wachten t nog eventjes af.

  @ Pascalle, bij mij was er ook geen hartje te zien maar goed ik ben ook niet de slankste dus miss dat t wat verder verstopt zat haha. En de gyn had meteen al gezegd soms kan ik op dit moment in de zwangerschap niks zien maar dat wil niks zeggen. Dus nog even geduld en dan komen we er vanzelf wel achter. Mijn gevoel zegt nog steeds dat het goed zit hoor. Heb vanavond iig weer behoorlijk last gehad van mijn banden haha.

  Suc6 allemaal

  Kus

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct