Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1359371 Hebben Jullie Al Een Beetje Een Buikje

 • Auteur
  Berichten
 • #2365373

  Al ruim een week dacht ik ’s avonds, mijn buik lijkt al wel bollend en nu sinds een paar dagen merk ik dat als ik ga zitten ik automatisch de bovenste knoop van m’n broek even losdoe.
  Hebben jullie dit ook al?

  groetjes
  juul
  13 wkn

  #4114768 Quote

  Ja, ik draag zelfs al zwangerschapsbroeken en truien. Maar ja is de derde he, dan gaat het allemaal even wat sneller weer.

  #4114773 Quote

  Ja heb wel al een buikje hoef gelukkig nog niet knopen los te doen. Omdat ik wel ben afgevallen verder. Dus mijn billen zijn minder, zij kanten zijn minder boven benen zijn minder. Dus broeken zakken nog af maar buikje groeit. Raar is dat hoor.

  Op mijn werk vroegen ze al of ik zeker weet of er maar 1tje is. En of ik al veel was aangekomen… Nee dus.

  #4114953 Quote

  Nou…ben nu precies 10 weken. Buikje dat ik heb komt nu door mn darmen: die zijn enorm op hol geslagen, s’avonds heb ik echt een bolletje. Maar dat komt dus niet door de beeb…

  #4115045 Quote

  hai,
  ik heb zeker al een buikje…de rest is nog normaal…het gaat zo snel…het is natuurlijk al uitgerekt ne de eerste 😉
  ben nu 14 weken maar heb al een paar weekjes zwangerschapsbroeken aan hoor…dit zit gewoon veel lekkerder!
  ben nu geloof ik 2 kilo aangekomen.
  liefs lot.

  #4115491 Quote

  Ja, ben 13.4 weken en draag al een poosje positiekleding. Heb ook echt een bolletje. (van mezelf en van de baby, haaha) Ben nog steeds niet aangekomen en sta op -6.8 kilo, maar die buik gaat wel door.. Is voor mij ook al de 4e keer dat de boel opgerekt wordt, dat scheelt!

  Liefs Ro

  #4115854 Quote

  Ik kan niet echt zeggen dat ik merk dat mijn buik al aant bollen is maar een collega van mij vondt wel dat dit het geval was.. Zij had me dan ook al een week niet gezien… Dus we gaan maar eens foto’s maken he… hehehe…

  #4115906 Quote

  Mijn buik is zeker al groter geworden. Ik ben morgen 13 weken en het is mijn eerste. Qua gewicht nog niets aangekomen. De eerste spijkerbroeken liggen al in de kast om er over een jaartje weer uit te mogen komen (hoop ik). Voor de rest is het idd knoop los als ik ga zitten. Zal dus niet heel lang meer duren voordat ik op zoek moet naar andere kleding. Is wel heel vreemd om je buik zo te zien groeien, alleen aan de voorkant.

  #4115910 Quote

  gizmo, je kan de broeken door een elestiekje door de knoopgat en over de knoop heen doen wat langer aan. Misschien een goede tip?

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen