Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1359746 Hart Onder De Riem

 • Auteur
  Berichten
 • #2365748

  Hoi Dames,

  Ik hoop echt dat jullie allemaal snel geluk hebben, en dat het raak is.
  Ik ben zelf een jaar bezig geweest om zwanger te worden, maar 2 jaar daarvoor had een gynecoloog al gezegd dat zwanger worden op de “normale” manier er voor mij eigenlijk niet in zat. Uiteindelijk toch hoopvol begonnen, maar nadat ik na een jaar nog niet zwanger ben geworden toch maar een afspraak gemaakt bij de gyn. Op 7 juli 2009 konden wij komen. Eind juni bleef mijn ongesteldheid uit en voor de zekerheid toch maar een test gedaan, en wat blijkt zwanger! Ben nu 25 weken zwanger. En het voelt als z’on groot wonder. De artsen noemen het sowieso een wonder.
  Ik gun iedereen hier dat ze ook dit wonder mogen meemaken. En doordat ik heel goed weet hoe het voelt als het niet lukt en gelukkig is mij alles bespaard gebleven wat betreft het medische circuit. Toch leef ik heel erg met iedereen mee hier.

  Ik blijf voor jullie duimen!

  Groet,

  Angela


  Sparkle
  Bijdrager
  #4115402 Quote

  Hey angela,

  bedankt voor je reactie, het is altijd fijn om positieve verhalen te horen 😀
  Ik denk ook wel dat het een grote meerwaarde heeft om na n lange periode een baby te krijgen, je beseft zo veel meer wat een groot wonder het is!
  Het is natuurlijk moeilijk om door de moeilijke periode heen te komen, maar als het uiteindelijk mag lukken is het denk ik wel heel bijzonder, zo dan niet de moeite waard geweest.
  Geniet van je zwangerschap…!

  groetjes sparkle

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen