Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1360252 Zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #2366254

  Nou, eindelijk een berichtje van mij.
  Ben de laatste weken weinig op het forum geweest omdat ik kotsberoerd werd van computers en televisies. Maar nu dus eindelijk een berichtje.
  Ik ben namelik weer zwanger! Ons derde kindje verwachten we eind april, ben nu alweer 15 weken. Ik vind het weer erg spannend allemaal, maar wel ontzettend leuk. En gelukkig ga ik me weer beter voelen. Freek loopt hier de hele dag ‘baby’ te zeggen (er zijn natuurlijk veel tijdschriften te vinden met baby’s erop) en Wieteke vindt het erg leuk, zolang ze maar niet naar de baby hoeft als hij huilt. Dat mag mama doen!
  Om haar voor te bereiden op het bezoek aan de verloskundig vertelde ik haar voor de eerste echo, dat er een mevrouw ging kijken of er een baby in mama’s buik zou zitten. Haar opmerking was, nogal lacherig, ‘Nee joh mama, Freek is toch allang uit mama’s buik’! Heerlijk, die kinderlogica.

  Verder sta ik dus nu in dilemma over het wel of niet inenten. Ik vind beide keuzes (zowel inenten als niet inenten) spannend, maar goed, moet zeer binnenkort toch de knoop maar doorhakken.

  Ik ga mijn best doen weer meer te reageren. Momenteel liggen beide kinderen op bed (dat is echt een unicum, maar Wieteke is ziek dus ligt ook sinds een half jaar weer overdag op bed), dus nu is het wel makkelijker om te reageren.
  Maar ik ga mijn best doen.

  Groetjes,
  Geeske.

  #4115612 Quote

  Ha ha, nee Wieteke is sinds vandaag ziek dus ligt nu (voor het eerst weer sinds een half jaar) tussen de middag op bed. Daarom heb ik dus sinds een half jaar voor het eerst weer even de handen vrij tussen de middag!

  Groetjes,
  Geeske.

  #4115615 Quote

  Whahaha, ja zo kan je het ook lezen! Nou, geniet ervan zolang het duurt! (voorlopig geniet ik zo iedere dag nog van een anderhalf uurtje rust!)( als ik niet werk tenminste)

  #4115616 Quote

  Gaaf zeg! Gefeliciteerd!
  Ik nam Thomas gewoon altijd mee naar de Joep-dokter tijdens mijn zwangerschap, hahahha! Mocht ie ook luisteren en op het knopje drukken, meekijken naar de weegschaal, voelen, de bloedrukmeter vasthouden…
  En pas op de laatste dag voor de ks vond ie dat ie wel genoeg wist, hij hoefde niet meer mee, hahahha! Goede timing en voorbereiding geweest dus…
  Geniet ervan, daar heb je echt te weinig tijd voor hoor van een derde zwangerschap…

  Liefs, Marieke

  #4115618 Quote

  Super! Van harte gefeliciteerd, geniet ervan!

  Liefs Sascha.

  #4115661 Quote

  Wowie Geeske !!!
  Gaaf !!! Nu heb ik zeer binnenkort echt een reden om langs te komen !!!!
  Gefeliciteerd !!

  #4115692 Quote

  Van harte met je zwangerschap. En grappig (sorry) dat je juist van beeldschermen misselijk werd meestal hoor je dingen als luchtjes of smaken. Kennelijk werken er meer zintuigen aan mee. Nou ik hoop dat het snel beter gaat en geniet van de rustmomenten.

  Liefs en fijne zwangerschap!

  #4115725 Quote

  Hoi Geeske,

  Van harte gefelciteerd! Leuk hoor! Ik hoop dat alles goed mag gaan en dat je straks een gezonde derde wonder in je armen mag houden!
  Hier zijn ze ook helemaal weg van baby’s en elke kinderwagen moet bekeken worden, helemaal de inhoud. ( niet altijd leuk voor mij, maar wel vertederend) Hjere zegt ook telkens wanneer ik even alleen weg moet, ‘zo mama, ga je even naar de babydokter?’ Met andere woorden…….
  Maar daar is deze mama nog even helemaal niet aan toe!

  Geniet heerlijk van je zwangerschap!

  Groetjes Hanneke

  #4115745 Quote

  Wat leuk!!
  Gefeliciteerd met jullie derde kindje!

  En 15 weken alweer, de spannende periode voorbij (tenminste de ergste spannende periode van de 3 maanden).

  Geniet ervan en beterschap voor Wieteke!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen