Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1360883 Buikje

 • Auteur
  Berichten

 • sparkelgem
  Bijdrager
  #2366885

  hoi

  ik wou vragen of jullie ook al een buikje beginnen te krijgen? ik ben nu 9 weken zwanger voor de eerste keer. heb geen idee hoe vroeg je een buikje krijgt.
  maar mijn broeken zitten nu al heel strak bij mijn buik, waar ze normaal veel meer ruimte hebben.
  morgen heb ik mijn eerste bezoek bij de verloskundig vind het super spannend.
  gr.

  #4116300 Quote

  hallo,

  ik ben nu 8 weken en loop deels in mijn normale kleding (maar dan wel de ruime onderdelen zeg maar) en deels in zwangerschapskleding. ik groei best wel hard, bij 4,5 week paste ik bepaalde broeken al niet meer. vanmorgen zag ik dat de knopen van mijn blouse flink op spanning stonden, dus die ook maar weer teruggehangen….

  @ sparkel gem: ben benieuwd hoe het bij de vk is gegaan, laat je dat nog even weten?

  groetjes,
  Moon

  #4116351 Quote

  nou ik heb geen buikje maar een buik ik lijk wel 20 weken zwanger en ben pas 8w5d in gewicht niks aangekomen dit is wel me vierde zwangerschap en ik moet zeggen ik had het met alle zwangerschappen lijkt op het eind wel of er een 2ling in zit hihi wel heb ik altijd veel vruchtwater een echt zwembad dus hahaha

  #4116354 Quote

  Ik ben nu bijna 10 weken zwanger. Ik kan mijn broeken ook al 2 weken niet meer aan. Helaas word ik op dit moment ziek van alles wat op mijn buik drukt. Gister voor het eerst bij de verloskundige geweest. Vond het erg spannend, maar alles ging gelukkig goed. De VK zag duidelijk het hartje kloppen. Wat een opluchting!

  #4116379 Quote

  Hoi dames,

  Ook hier begint er al een buikje te komen, vandaag na mn goede echo toch maar even een nieuwe positiebroek gekocht 😉 Die ik droeg bij de zwangerschap van mn zoontje vorig jaar zijn allemaal veeeeeeeeeeel te groot. Ik was aan het einde van de zwangerschap 25 kilo aangekomen. Dat was er 6 maanden na de bevalling gelukkig allemaal weer af, maar mag nu dus wel wat nieuwe positiekleding kopen! Opzich ook wel weer heel leuk 😉

  Liefs Jen

  #4116496 Quote

  o, gelukkig ik ben niet de enige die al een buikje vertoont. Ik ben nu 7 weken zwanger en ik heb gisteren mijn eerste zwangerschapsbroek gekocht, ik pas nog maar in 2 gewone broeken (met aanpassingen). Wat is dat een verschil zeg z’n zwangerschapsbroek die zit lekker!


  sparkelgem
  Bijdrager
  #4116500 Quote

  hoi iedereen,

  bedankt voor jullie reacties,
  vandaag bij de verloskundige geweest. was wel even schrikken mijn baby bleek nog maar 7 weken te zijn i.p.v 9. maar het hartje klopte wel al. moet dus nog ff wenen aan het idee.

  o wat fijn om te horen dat ik niet de enige ben die niet meer de enige ben niet meer goed in zijn broek past. voelde me zo dik.


  marjan1980
  Bijdrager
  #4116561 Quote

  hoi meiden,
  ik kom thuis van cursus ik laat me man me buik zien.
  ik zeg dit is toch niet normaal meer.
  had een zwangerschap spijkerbroek aan.zo laag model met elastiek in de rug.net die kinder broeken.
  dus niemand die het opvalt.
  misschien is dit normaal bij een 3de zwangerschap.
  ik zei tegen me man er zit er toch wel 1 in !!!
  anders hebben gelijk hok vol hahaha.
  nu zag ik opeens deze onderwerp staan.
  ben nu 6,2 week.
  gr marjan

  #4116595 Quote

  Ik had bij mnijn eerste zwangerschap met 7 weken al positiebroeken aan en nu ook al heel vroeg bij de (dacht ik) 7 weken maar miss nu wel vroeger omdat ik waarschijnlijk niet eens zover bent. Maar goed met een 2e zwangerschap gaat t schijnbaar sneller zeggen ze.

  Kus

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen