Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Wie heeft last van bijwerkingen?

 • Auteur
  Berichten
 • #2369669

  Sorry hoor, ik snap dat sommigen moe worden van de discussie rond de mexicaanse griep. Deze keer wil ik niet weten of je het wel of niet doet. Ik ben nieuwsgierig naar de mensen die het wel hebben laten doen of ze ook veel of juist helemaal niet last hebben van bijwerkingen.
  Ik heb vanmorgen om tien uur mijn eerste vaccinatie gehaald en heb tot nu toe nog nergens last van.

  Ben trouwens ook vanmorgen weer bij de verloskundige geweest. Het hartje was goed te horen dus dat is fijn. Nu op naar de 20-weken echo op 3 december.

  #4119022 Quote

  ik heb last van voorwerkingen 😉 Moet nl. vanmiddag en ben er gewoon een beetje zenuwachtig van…. bah bah…….zal blij zijn als ie erin zit….

  #4119069 Quote

  Geen bijwerkingen is goed 🙂 Ik ga me morgenochtend voor mijn eerste vaccinatie….. Vind het ook wel spannend eigenlijk…


  loes1
  Lid
  #4119138 Quote

  hoi ik heb de eerste vanmiddag gehad en tot nu toe geen bijwerkingen

  groetjes

  #4119162 Quote

  Heb hem dinsdagavond gehad, en ik heb wel veel last van mijn arm, en ben ook erg moe. Ben vandaag ook niet gaan werken. Maar was al eerder best moe, dus denk niet dat dat door de prik komt.


  sonja28
  Lid
  #4119294 Quote

  Ik heb dus echt he-le-maal nergens last van gehad.
  Ging lachend naar binnen (ze hadden op de radio gezegd dat je moest lachen als die prik werd gegeven, dan had je er minder last van XD!!) en ging lachend naar buiten. Ik had echt zoiets van: wordt daar nou al die ophef over gemaakt.
  Ik heb ook geen last gehad van moeheid of een hangerig gevoel. De volgende dag werd ik wakker en was mijn arm een klein beetje stijf maar na een warme douche was dat ook weg. Ik ben blij dat ik hem heb laten zetten, beter voor mij en mijn kleine meid!!

  Liefs Sonja

  #4119319 Quote

  Ik heb de prik gisteren gehaald en ik heb pijn in mijn arm. Maar dat heb ik altijd bij inentingen.

  #4119340 Quote

  Mijn arm is in de loop van de dag gisteren wel wat stijf geworden. Er op slapen wou dus niet echt maar verder voel ik me prima. Niet hangerig of moe zoals Sonja al zei.
  Fijn om de reacties ook te lezen. Een paar weken had ik het gevoel dat ik een van de weinigen was die de prik ging nemen. Valt dus wel mee.

  Groetjes!!!


  Josh
  Lid
  #4119919 Quote

  Ik heb hem toch ook genomen. En ik heb ook een beurs gevoel in mijn arm, en wat spierpijn. Ik denk ook niet dat ik er straks op kan slapen. paar uur erna kon het nog wel maar toen deed het nog geen pijn.

  Verder nergens last van tot nu toe. Wel grappig van mijn zoon. Die gaf pas reactie nadat we de deur uit waren… zo snel ging alles, heel verontwaardig was hij. Maar op dat moment gaf hij geen kik. Ook heeft hij nu een beurse arm, wil hem ook niet gebruiken terwijl het zijn rechter arm is.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct