Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

roken = gemakkelijke bevalling

 • Auteur
  Berichten
 • #2369952

  Ik ben in verwachting zo bleek uit de zwangerschapstest. Vijf weken al. Zelf woog ik als baby bij de geboorte een dikke 4 kilo en ook mijn broers en zussen zijn aan de zware kant op de wereld gekomen. Graag zou ik mezelf en mijn vagina willen beschermen voor ellende zoals uitscheuren en inknippen door een te grote baby tijdens een zware bevalling. Op internet las ik dat als je rookt, het kind bij de geboorte kleiner zal zijn. Dat scheelt al gauw 200 gram. “Hoe meer de moeder rookt, hoe lager het geboortegewicht”, las ik op: http://www.zwangernu.nl. Ben daarom meteen begonnen met roken. Maar nu vroeg ik me af, wat ik moet roken. Ik rook nu filtersigaretten, maar misschien werkt het alleen met shag? Ik rook ongeveer 8 sigaretten per dag. Het was in het begin wel even wennen en ook erg vies, maar nu probeer ik langzaam steeds meer te roken. Of is 8 sigaretten genoeg? Wie heeft hier ervaring mee en heeft advies?


  sonja28
  Lid
  #4119306 Quote

  Haha is dit een grapje??!! Aan zwangere vrouwen vragen wat je moet roken… Wat een stunt!!
  Ik zou lekker aan de zware shag gaan en dan een pakje per dag ofzo. Dan scheelt het misschien wel een kilo of 2!!


  Josh
  Lid
  #4119341 Quote

  Zo zeg, meen je dat nou echt? Ken genoeg moeders die hebben gerookt en alsnog een grote baby heeft gekregen.

  Vind het belachelijk wat je hier nu zegt! Er zijn andere conseqenties die je baby kan krijgen als je rookt! En dan nog niet eens gesproken over de tijd dat je kindje geboren is en dus verslaafd is aan nicotine.. nou mooie huilbaby krijg je hoor!

  Sorry hoor met dit soort onzin hier komen ben je toch op het verkeerde adres.

  #4119347 Quote

  Zooo dus dan krijg je geen grote babys?nou dan had ik dat ook moeten hebben mijn baby woog 9,5 pond met de geboorte!!!ik wil het roken helemaal niet goed praten ik rook zelf ook 3 sig per dag!en dat is helemaal niet goed.maar jij wilt persee roken om kleinere babys te krijgen maar helaas dat vogeltje gaat niet op!en ook nog vragen wat je het beste kunt roken?ik denk dat je maar aan de dames sigaartjes moet gaan dan het is echt niet goed hoor!!!!!neem dat maar van iedereen aan hiero!!


  marjan1980
  Bijdrager
  #4119350 Quote

  nou dat zegt helemaal niks.
  ik heb een gevecht met niet roken.vind het al erg genoeg.ik ben gewoon netjes bevallen met 40 weken.en dik 7,5 pond en 54 cm,maar dat zijn we allemaal bij ons in de familie.bij me man ook.
  ga het eerder bespreken met de verloskundige.
  gr marjan

  #4119357 Quote

  Ik vraag me af of het wel een serieuze vraag is… zo ja dan is het wel erg triest dan iemand dit uberhaupt overweegt zeg…

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #4119359 Quote

  ik vind dit echt belachelijk hoor!
  je vraagt je af of dit idd serieus is ?
  idd neem meteen zware shag en dan zoveel mogelijk…
  wtf?!


  Bloempje27
  Bijdrager
  #4119499 Quote

  Hoe wanhopig mag je zijn als je op deze manier aandacht vraagt. HAHA! Misschien moet je eens naar een forum van psychologen gaan.

  #4119638 Quote

  hmm nickname blackrock, vermoedelijk zwanger en geen zin in het standaard zwangerschapsgelul dus maar iets verzinnen om reacties uit te lokken? ga ergens anders heen of vraag je dokter om een nieuw stel hersens, sterkte ermee want dat zul je nodig hebben als je zo in het leven staat

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct