Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

wel of niet naar concert?

 • Auteur
  Berichten
 • #2371512

  Hallo allemaal

  Ik ben nieuw hier, ik ben Marrigje, 27 jaar, zwanger van de eerste en ben 28 april uitgeteld. Momenteel dus zo goed als 17 weken.
  Ik heb meteen een vraag. Ik heb voor 6 december kaartjes voor Rammstein, heftige muziek, maar die ik natuurlijk wel mooi en gaaf vind (anders zou ik geen kaartjes hebben :)). Ik ben dan dus rond de 20 weken.
  Ik ben nog een beetje aan het twijfelen of ik moet gaan ivm de harde muziek. Ik heb wel een zitplek, dus ik hoef niet echt bang te zijn dat mensen tegen me aan gaan hossen. Ik kan tussen mijn man en een vriend in zitten (en eventueel lopen). Ik had al bedacht om me extra warm aan te kleden en dan daar de jassen over mijn buik heen te leggen. Maar dan nog twijfel ik een beetje.
  Aan de ene kant denk ik: ik wil het graag en als ik geniet, is dat toch goed voor het kindje?
  Maar ja, aan de andere kant: die harde muziek en trillingen…

  Tja, toen we de kaartjes kochten was ik nog niet zwanger… Wie heeft hier tips voor of heeft er ervaring mee?

  Groetjes, Marrigje

  #4120868 Quote

  Ik zou gewoon gaan hoor, als het niet gaat kan je altijd nog een beetje verder naar achteren gaan staan/zitten. En het is een concert, dus het duurt ook niet zo heel lang. Je kleine gaat vanzelf zitten schoppen als hij het niet leuk vind hoor! En hij zit toch lekker beschermt daar binnen. (kan uiteraard ook een zij zijn he!)
  Persoonlijk zou ik zeggen; doen!

  succes met je keuze
  Dabanne!

  #4120885 Quote

  gewoon doen, kan echt geen kwaad.

  #4120891 Quote

  je gevoel volgen……….de kleine kan het wel al horen en kan het vervelend vinden. Misschien vragen aan je verloskundige?

  #4120905 Quote

  Ik ben toen ik zwanger was van de eerste ook gewoon naar concerten gegaan. Kan prima! De baby zit goed beschermd en je hebt gewoon een zitplaats. Als je je tijdens het concert niet prettig voelt kan je altijd nog weglopen (heeft een vriendin van mij gedaan bij een concert), van een afstand hoor je het dan toch nog wel!

  Veel plezier!

  Groet, Saartje

  #4120919 Quote

  Gewoon doen! Kan geen kwaad. Je wilt niet weten wat het kindje in de buik van mijn schoonzusje heeft meegemaakt qua geluidsnormen enzo.
  Gewoon doen, veel plezier!

  Margreet (maart-forum)

  #4121090 Quote

  Gewoon doen hoor! Alhoewel Ramsteinn. Weet je het zeker..? Wat een tering herrie… 🙂
  Ik heb een tijd terug het boek ‘Krijg nou tieten’ van Claudia de Breij gelezen. Zij heeft het daarin over haar zwangerschap en dat ze tot vlak voor de bevalling gewoon haar cabaretshows met flinke muziek heeft gegeven en basgistaar heeft gespeeld. Ze kreeg vele vragen of de baby daar wel tegen kon en ja hoor, dat kon ie.
  Het is voor zo’n kleintje flink gedept geluid dus die krijgt er minder van mee uiteraard. (in het geval van Rammstein zou ik zeggen ‘GELUKKIG!’, maar wie ben ik. Mijn a.s. hubbie houdt er ook van…)

  #4121109 Quote

  Haha, ook ik ben niet zon fan, mijn man vind het wel leuk. Maar volgens mij is het geen probleem om te gaan. Bij mijn eerste zwangerschap zat ik bij een orkest in de koper sectie. Dus ook behoorlijk wat lawaai. Nooit problemen mee gehad!

  #4121401 Quote

  Hoi! Qua geluid zal het inderdaad wel loslopen. Zorg er alleen wel voor, maar dat geldt natuurlijk anders ook, dat je niet onder de voet gelopen wordt. Lijkt me nu extra belangrijk!!

  Groetjes!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct