Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1366728 Geen Zwangerschapsgymyoga

 • Auteur
  Berichten
 • #2372730

  Hey allemaal,

  Ik weet nou niet of ik aan de schandpaal gehangen moet worden.. maar ik heb helemaal geen zwangerschapsyoga of gym gedaan:S is dit heel erg?

  Ik begin me nu een beetje rottig erover te voelen, ik ben nu bijna 32 weken zwanger heeft het nog nut om het te doen?
  Liefs

  #4122100 Quote

  Haha ik doe nu zwangerschapsyoga omdat iederen zegt dat het wel verstandig is….

  Ik ben begonnen bij 32 weken en heb nu 2 lessen gehad. Ik heb alleen nog maar geprobeerd mijn lachen in te houden, verder niet….. dus ik heb er nog niets aan gehad. Misschien komt het nog 😉

  Ik had liever zwangerschapsgym gehad maar daar was ik al te ver voor….

  Groetjes!

  #4122133 Quote

  hey meid

  Ik heb bij mijn eerste bevalling ook geen gym of yoga gedaan.Mijn verloskundige zei hoe ik moest puffen….ik had dat meteen te pakken, ik kon mijn weeen goed opvangen….7 minuten geperst!
  en natuurlijk goed luisteren…..

  Nu doe ik aan zwangerschaps-zwemmen en ik moet zeggen dat ik dat iedereen kan aan raden.
  Alles weer lekker los en ontspannen en tevens hou ik mijn bekken in vorm…..ideaal!!!

  #4122252 Quote

  Hoi,

  Ik ben met de zwangerschapsgym bezig. Er is een meisje op de club die is over twee weken uitgerekent en we hebben net 2 lessen gehad. je kan je nog snel ff opgeven. Ik moet zeggen het is ff een uurtje ontspannen met je baby en heerlijk over alles rondom je baby bespreken. Maar ook andere info komt aanbod, hoe te puffen, hoe weeen beginnen, gebroken vliezen, persweeen, geboorteplan, ontsluitingsweeen. Dat meisje zal de partner les alleen wel missen, waarsschijlijk. Maar ik denk als je je lekkerder voelt om toch nog bij een cursus aan te sluiten, beter laat dan nooit! Ik heb veel aan de info, maar denk wel dat als het moment daar is, dat je alles op je instinct gaat doen.

  Succes en laat nog even weten of je nog iets gaat ondernemen!

  liefs krukel!

  #4122341 Quote

  Hi, ik ben van het aprilforum en inmiddels zwanger van mijn derde. Ik heb ook geen cursus gevolgd. Natuurlijk wel heel veel gelezen. Bij de eerste heb ik het wel geprobeerd, 1 les, maar het was echt niks voor mij. En ik ben twee keer thuis bevallen, het ging allemaal vanzelf. Dus je hoeft je echt niet bezorgd te maken of schuldig te voelen. Uiteindelijk weet je lichaam zelf wel prima wat het moet doen. Wel doe je met zon cursus contacten op, en kun je lekker kletsen met zwangere vrouwen. Maar daar moet je ook maar net behoefte aan hebben.

  #4122353 Quote

  dankjulliewel voor de adviesen.. ik voel me er gelijk wat geruster over, en ik denk dat ik het zwangerschapszwemmen ga doen.. ik vind zwemmen leuk en het is ontspannend voor de baby denk ik!

  Thank you meidenxx

  #4122516 Quote

  Hoi, bij de eerste niks gedaan en nu dus weer niet…
  Moet er niet aan denken heb er helemaal geen puf voor.

  Ieder voor zich….
  Groetjes Natasja

  #4122545 Quote

  Ik ben wel naar zwangerschapsgym geweest, maar heb er niets (nou ja.. erg weinig dan…) aan gehad.
  Ik weet nu hoe ik moet puffen, maar goed, als je een partner hebt die je bijstaat en verteld dat je normaal moet ademen als je ff vergeet te ademen oid, dan is dat ook voldoende.
  Er werd mij ook weinig nieuws verteld, aangezien ik al veel heb gelezen en ook op forums heb gelezen uiteraard!
  Ik vond het iig zonde van mijn tijd.

  Alleen het zwemmen is nog wel leuk.

  #4122564 Quote

  hey,

  Bij de eerste heb k mezelf met 12 weken opgegeven voor zwangerschapsgym. Door een fout en een drukke tijd kon k pas 6 weken voor de uitgerekende datum terecht. Eenmaal bezig met de cursus d8 ik leuk, maar k beviel 3 weken voor de uitgerekende datum. Dus ik moest idd de partnerles missen, en er viel in de tijd ervoor nog 1 les uit. Al met al heb k dus maar 2 lessen gehad, en k heb er niets aan gehad. Het ging allemaal vanzelf tijdens de bevalling, het enige wat k er van over heb gehouden is het wegpuffen van de weeen op: altijd is kortjakje ziek! Haha!
  Nu voel k me wel eens schuldig dat k me niet opgeven heb, maar het komt vast weer wel goed, we hebben altijd de VK nog he!!

  Liefs en vertrouw op jezelf!!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen