Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1366946 Chris

 • Auteur
  Berichten

 • marjan1980
  Bijdrager
  #2372948

  hoi chris,
  ik lees dat jij ook op 4 dec voor de echo gaat.
  hoe laat moet jij??
  wij hebben om 9.45 een afspraak.
  gr marjan

  #4122303 Quote

  Ik heb ook 4 dec de eerste echo. Om 15 uur… We houden elkaar op de hoogte!

  #4122393 Quote

  Hé Marjan,

  Oh jullie mogen al lekker vroeg. Spannend hè. Wij pas einde vd middag om 17.30. Wij willen het onze ouders nl met sinterklaas vertellen (ben zat. 5 dec. precies 12 weken) en wilde dus eigenlijk die week voor de echo. Maar we konden het niet gepland krijgen. Als ik vrij was was de praktijk dicht en als zij konden moet ik werken, je kent het wel. En ik wilde liever niet naar het Diagnostisch centrum (is ook weer verder weg) Maar ze hadden toevallig een avond spreekuur en doen ze voor ons een echo. Wij helemaal blij. Nu moet ik nog 2 weken wachten, het duurt nog zo lang. Hoe ver ben jij? Hebben jullie het al verteld aan je familie, vrienden enz?

  Groetjes Chris

  #4122397 Quote

  Oh nu zie ik het bericht van Noompje pas. Leuk hoor, ja we houden elkaar op de hoogte. Ik kan alleen niet die dag reageren, want ben daarna meteen weg, maar dan lees ik het de volgende dag wel allemaal.


  marjan1980
  Bijdrager
  #4122570 Quote

  hoi meiden,
  leuk met z´n 3en.
  ik heb al snel gebeld.omdat ik vaak op vrijdag werk dan me man vrij is.hij kan weleens op dinsdag later beginnen,maar bij 11 weken moet ie op cursus.
  dan maar 4 dec dat heb ik weekje vrij.
  ik ben dan 10,3 of 10,2 week
  had het liefst gedaan als ik 11 weken was dan heb je mooie echo.
  maar goed met 10 weken kan je ook goed zien,als ik maar springlevend kind mag zien.
  24 dec ga ik de eerste controle bij de verloskundige.kunnen me 2 kids ook mee.ik ben gisteren voor de intake geweest.het is een klein praktijk met z´n 2en.ik ben verhuisd naar een ander dorp.vorige plek zaten er 5 meiden.1 daarvan is hier komen werken,dus die is al bekend voor me.maar ze kunnen hier meer tijd voor je maken.was ik niet gewend.
  gr marjan

  #4122689 Quote

  Oh das wel fijn dat ze echt de tijd voor je nemen. Dat was bij ons ook gelukkig. Een kleine praktijk ook en zo’n aardige vk. Ik moet ook de 24-ste op eerste controle (of de 23-ste, kan ook?) Toevallig, noompje ook misschien? Nou we houden mekaar op de hoogte. groetjes…


  marjan1980
  Bijdrager
  #4123245 Quote

  hoi,
  meestal bespreek je dit bij je 1ste bezoek en dan ga je afspraak maken.dan moet je afspraak binnen 2 weken maken nou dan moet ik oppas,werk vrij gaan nemen.ik dacht met 6 weken ik ga bellen.ik weet wat ik wil.en had toevallig die week ook vakantie en op vrijdag is me man vrij.zoontje op kdv.
  zit je de hele dag te wachten.oh wat erg,maar als het anders kan.
  leuk dat ook de 1ste controle gelijk is.
  begin me nu gelukkig al beter te voelen.had nieuwe zetpillen gehaald,ik red het nu al zonder die dingen.
  alleen heel snel moe.maar ja liever dat dan misselijk.
  sinds 2 dagen wordt ik al dikker.verloskundige zei het nog,het gaat vast sneller nu het de 3de is.ik zeg wel nee ik kan me broeken nog aan.dag erna darmen gaan te keer,buik begon te jeuken.mensen om heen zagen het zelfs al,dus wordt tijd voor die echo.
  gr marjan


  marjan1980
  Bijdrager
  #4123894 Quote

  nog 10 nachtjes slapen.
  daar kwam me dochter mee,mam het is heel snel sinterklaas feest over 11 nachtjes.oh ja dan mogen we voor de echo,dacht ik,toen dacht huh zoveel nog.
  hahah
  gr marjan

  #4124042 Quote

  oh en wat vind ik het lang duren zeg. Ik heb zo onderhand het gevoel dat ik helemaal niet zwanger ben. Zo van, waarom heb ik ook al weer zere borsten?? want misselijk ben ik een paar weken terug alleen een beetje geweest, maar nu dus ook niet meer. Wat op zich wel fijn is, maar een teken van leven in mijn buik is er niet. Kan al mijn broeken nog gewoon aan. Ik probeer zelf op mijn buik te voelen, maar ik voel nog geen bobbeltje of randje???? maar ja ik ben dan ook geen vk haha. Maar het begint erg frustrerend te worden. En ik lees maar allemaal over die leuke echo’s pffff, IK WIL OOK!!! Een vriendin van mij die heeft vandaag haar tweede echo al (zonder medische reden) en die is pas 9 wk + 5 dg. Leuk voor haar hoor, maar ik wil onderhand ook. Nou (zucht) dat is eruit. Sorry hoor. Goed dat jij wel positief bent.En we zijn alweer een dag verder. Vrijdag over een weekje!!! Nu is het weer goed, doei gr chris

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen