Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1367041 Wanneer Waren Jullie Weer Ongesteld Na Je Mk

 • Auteur
  Berichten
 • #2373043

  Hoi allemaal,

  Ik heb afgelopen dinsdag een miskraam gehad, zondag was het al begonnen met bloeden! Ik was 6w en 4d.

  Wanneer waren jullie weer ongesteld en wanneer is bij jullie het bloeden gestopt? Klopt het ook dat je nu erg vruchtbaar bent?

  Groetjes Karin

  #4122428 Quote

  hallo Karin, ten eerste wil ik je veel sterkte wensen met je verlies. Was dit de eerste?
  Het heeft bij mij zeker 6 weken geduurd voordat ik ongesteld werd. mn mk was echt maar 3 dagen. niets heftigs ofzo. was ook 6 weken en paar dagen.
  Ik heb elke week men hcg moeten laten prikken. Zolang je nog zwangerschapshormoon in je lichaam hebt krijg je geen eisprong, dus het verhaal over erg vruchtbaar zijn gaat dan niet op. Of je moet je hormoon al helemaal kwijt zijn.

  veel sterkte

  gr. nathalie

  #4122437 Quote

  Allereerst sterkte met het verlies, Ik werd 5 weken na de miskraam weer ongesteld, mijn miskraam bij precies 6 weken daar heb ik ongeveer een week van gevloeid.
  Na de eerste menstruatie werd ik 28 daarna weer ongesteld en de maand erop niet….wat de reden is geweest weet ik niet, 28 daarna teste ik positief en op de echo was ik 2 weken langer zwanger dan gedacht….

  #4122529 Quote

  Hoi,
  Dit was mijn eerste mk idd. Ik heb al een dochter van 2,5. En we wilden gaan voor een tweede.

  bedankt voor jullie reactie.

  Karin

  #4122842 Quote

  Ik heb vier miskramen (missed abortions) achter de rug. Na de eerste was ik na vier weken weer zwanger, dus dat was snel op gang. Ging helaas weer fout. Toen duurde het acht weken totdat ik ongesteld werd. De ronde daarna was ik weer zwanger en is onze zoon geboren. Na de derde miskraam was ik na 5 weken ongesteld. Daarna weer zwanger, welke weer fout ging. Nu heeft het 6 weken geduurd tot mijn menstruatie. Hopelijk nu weer snel zwanger met een positieve afloop. Het schijnt inderdaad zo te zijn dat je meer vruchtbaar bent na een miskraam. Ik hoop het voor je en voor ons allemaal. Sterkte!
  Alexandra


  Elin83
  Bijdrager
  #4123220 Quote

  Karin, ik wil je heel veel sterkte wensen met het verwerken van je miskraam. We weten hier allemaal hoe het voelt en ook hoe zwaar het is om daarna weer verder te gaan met je gewone leventje.
  Ik was deze zomer voor het eerst zwanger en heb na bijna 9 weken een miskraam gehad op 28 augustus. Een paar dagen na de miskraam begon het weer te bloeden en dit hield 10 dagen aan. Het werd steeds erger en uiteindelijk heb ik op 20 september nog een curettage ondergaan. Op 14 oktober werd ik voor het eerst weer ongesteld. Dus 6,5 week na de miskraam (3,5 week na de curettage). Nu ben ik voor de tweede keer ongesteld geworden op 19 november. Dus een cyclus van 36 dagen. Dat is voor mij een redelijk normale cyclus (zijn meestal aan de lange kant bij mij). 14 oktober was ik erg blij dat ik weer ongesteld was geworden, het gevoel dat je lichaam het weer doet! Afgelopen donderdag was ik niet zo blij, had erg gehoopt op een zwangerschap natuurlijk, maar helaas.

  Ik hoop voor je dat het bij jou allemaal niet zo lang duurt voordat alles weer ‘werkt’. En nogmaals: veel sterkte gewenst!

  Liefs Elin

  read more image Lees ook: Zwanger worden na een miskraam
  #4125043 Quote

  Hoi Karin,

  Ook ik wens je heel veel sterkte bij het verwerken van miskraam. Tis niet niks weten we allemaal en ik hoop dat je het een plekje kunt geven. Vier weken na mijn curretage heb ik heel licht bloedverlies en nu na 8 weken heb ik mijn normale menstruatie gehad.

  Ik heb ook gehoord dat je na een miskraam extra vruchtbaar bent, maar ook al hebben we heeeeeel veel geklust hier heeft het niet gewerkt.

  Ik hoop ook dat je ongesteldheid weer snel normaal is! Heel veel sterkte

  Liefs Janine

  #4126344 Quote

  Hoi,

  Heel veel sterkte met het verwerken,dit is niet niks weet er alles van.
  26 okt curretage gehad ( na een miskraam van 5 wkn)en wer 27 nov weer voor het eerst ongesteld,na mijn curretage maar 4 dgn gevloeid dit alles verliep heel goed.
  Nu as donderdag op controle ziekenhuis of alles schoon en weg is.Het klopt dat je nu erg vruchtbaar bent maar ook je lichaam kan nog aan het ontzwangeren zijn.
  Heel veel sterkte en hou ons op de hoogte.

  liefs marlijn

  #5667322 Quote

  Goedemorgen allemaal


  Ik ben hier nieuw dus weet niet of ik op dit forum goed zit en hoe ik evt een nieuw forum kan aanmaken  Ik hoop dat iemand mij kan helpen en of in dezelfde situatie heeft gezeten


  Vorige week vrijdag testen ik positief op een zwangerschapstest van de kv 2 voor 5 euro


  Nou oké helemaal blij natuurlijk zaterdag ochtend begon ik bloed te verliezen veel pijn uiteindelijk door naar zkh dachten aan bbz dit was niet het geval op de echo zagen ze enkel wat verdikt slijmvlies en me hcg was maar 6 dus alles wees op een miskraam


  Nou in goed overleg mocht ik via me ha bloedprikken en volgende dag bellen voor uitslag dat was dinsdag dus tussen zaterdag en dinsdag 4 dagen ertussen


  Ik vol zenuwen dokter woensdag gebeld ja hoor hcg 16 pfff ik had zoiets van oké hoe kan dit bloeden is dinsdag avond ook in 1 x gestopt


  Dan kom het volgende ik donderdag ochtend clearblue test gedaan en die gaf aan 1 tot 2 weken zwanger schiet mij maar lek en begreep er niks meer van ik gynaecoloog weer gebeld en mocht donderdag middag gelijk komen weer bloedprikken geprikt en me hcg was 17 erg weinig dus zij blijf zeggen het is een miskraam tevens nog niks te zien op de echo behalve verdikt slijmvlies


  Heb nog wel zwangerschaps kwaaltjes en moet nu pas dinsdag weer terug komen


  Mijn laatste menstruatie was op 16 sept en zou volgens berekening nu 5 weken moeten zijn


  Maar door het bloedverlies maar wel positieve uitslagen en laag hcg gehalte toch er onzeker ben ik nu wel of niet zwanger wie kan mij helpen

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen