Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1367055 Kinderwagen Joolz

 • Auteur
  Berichten
 • #2373057

  Beste dames,

  Hebben jullie al een kinderwagen gekocht en wat waren jullie criteria? Ik heb veel goeds gehoord van de nieuwe joolz die (volgens mij) nieuw is. Iemand bekend met de joolz? En ook het feit dat je verschillende kleuren kan bestellen als je een volgend kindje krijgt (alles weer als nieuw, maar niet zoveel geld)
  Graag lees ik jullie ervaring?


  peet37
  Bijdrager
  #4122544 Quote

  Ik ken het merk niet, wij hebben er een van koelstra. De latinique versie.

  #4122593 Quote

  Jaaaa, wij gaan een roze Joolz Prime kopen voor onze meid!! Zo’n mooie wagen en superhandig!!

  #4122875 Quote

  Hoi,

  Ik zou zeggen ga naar diverse winkels en probeer ze uit. Zijn ze makkelijk in te klappen, passen ze makkelijk in de achterklep van je auto, makkelijk te besturen, enz. Zou niet teveel op het merk letten, al moet ik eerlijk zeggen dat ik de Joolz Prime geweldig vind….
  Zelf hebben we de wagen inmiddels alweer 7 jaar geleden aangeschaft…er hebben al drie kinderen ingelegen. Ben erg blij met mijn “enorm grote” bak! Ik heb de indruk dat die bakjes steeds kleiner worden. En aangezien ik meestal grote kindjes krijg…

  Kies iets waar je lekker achter loopt! Je moet de wagen tenslotte een poos gebruiken!

  Veel plezier bij het shoppen!

  Groetjes Petra

  #4137159 Quote

  jaaaaa!!!! ik heb laatst ook voor het echie gekeken….mag wel nu ik 13 weken zwanger ben….en de nieuwe Joolz is echt helemaal mooi! loopt heel comfortabel, mooie kleuren en zak, handig in en uit elkaar. en dan kan je ook nog los op de tassen enz… en ik vind het ook zo leuk dat je kan kiezen tussen een zwart of een zilver frame. omdat ik aan het orienteren ben (al moet ik zeggen dat ik bijna om ben), ben ik even op hun site gaan kijken. kan je leuk knutselen, doen!!!!! my-joolz ofzo, even googlen voor juiste adres. succes!!!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen