Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1367397 Raak

 • Auteur
  Berichten
 • #2373399

  Ik heb mij een of twee maanden terug ingeschreven op dit forum maar heb niet erg veel van me laten horen… Ik lees wel mee! Op de kop af ben ik nu twee jaar geleden gestopt met de pil en er gebeurde maar niets…!
  Zoals de meesten van jullie helaas weten is dat soms behooorlijk frustrerend.

  Omdat ik twee dagen overtijd was heb ik vanmorgen een test gedaan en het is raak! Ik ben inmiddels al meer dan 5 weken zwanger (volgens de test) We kunnen ons geluk niet op! 🙂

  Ik wil iedereen een hart onder de riem steken en hoop anderen op te beuren. Het kán dus toch ineens na een lange tijd gebeuren! Ik duim voor jullie allemaal!!

  Heel veel liefs!


  Sparkle
  Bijdrager
  #4122772 Quote

  Hey,
  van harte gefeliciteerd! Was er bij jullie geen reden gevonden waarom het niet zou lukken?
  Geniet van je zwangerschap zou ik zeggen!

  grtjs Sparkle

  #4122775 Quote

  GEFELICITEERD en geniet van je zwangerschap

  groetjes moekje

  #4122881 Quote

  Dankje!
  Eerlijk gezegd ben ik (nog) niet naar de huisarts geweest, ik durfde het niet… bang voor wat ik zou horen… Ik had met mezelf afgesproken dat ik in het nieuwe jaar zou gaan, als het nog niet gelukt zou zijn. Dus ik weet niet of het ergens aan heeft gelegen.

  Liefs!


  Wenser
  Bijdrager
  #4123088 Quote

  Ha Lunas,

  Volgens mij had je twee maanden geleden ook gepost en had ik op jou gereageerd. Van harte gefeliciteerd met je wonder! Ik duim voor je dat alles goed gaat, ik zit zelf ook in de spannende tijd voor de eerste echo, na anderhalf jaar wachten. Ik vond het ook ongelooflijk dat het ineens wel spontaan ‘kon’. De natuur is een raadsel.

  Geniet ervan en laat even weten wanneer je je eerste echo hebt gehad!

  gr.
  Wenser

  #4124247 Quote

  Hey Wenser!

  Dat klopt idd! Het is voor mij ook nog zo onwerkelijk, maar dat gevoel ken je dus wel.! Het enige wat je nu hebt is een positieve test (of twee;-)) en maar aftellen naar de eerste echo.

  Ik heb vandaag een afsrpaak gemaakt voor 16 december! Ik kan niet wachten!! 🙂 En wanneer heb jij je eerste echo?

  Liefs Lunas

  read more image Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?

  Wenser
  Bijdrager
  #4125538 Quote

  Ik heb m afgelopen weken gehad. Het is heel bijzonder. Het hartje klopte en de groei was op schema, dus een deel van mijn angst is weggenomen. Maar ik zal blij zijn als ik de eerste 12 weken achter de rug heb.

  gr en geniet ervan
  Wenser

  #4125724 Quote

  hoi lunas gefeliciteerd met je zwangerschap!!heel bijzonder he…ik heb in een half jaar tijd maar 3 keer een eisprong gehad..3de keer was dus raak maar was er vanuit gegaan dat het langer zou duren ds weet hoe je je voelt!

  ik ben nu bijna 12 weken zwanger van een tweeling..heel bijzonder en we zijn zooo blij!!
  wenser fijn dat je een goeie echo had..hoever ben je nu?ik dacht dat ik rond de 10wk was maar is dus bijna 12 weken!! scheelt weer zou ook blij zijn als ik voorbij die 12wekeen ben,maar eigenlijk geniet ik nu al!!

  liefs zonnetje

  #4125839 Quote

  hoi wenser,

  ik had al met 5 weken een echo omdat ik wat bruine afscheiding had en me erge zorgen maakte,toen dacht ze 2 beginnende hartslagen te zien maar zei ga er maar niet vanuit dat het een tweeling is is,toen echo met 7 weken en daar zagen we 2 hartjes kloppen! toenn met 9 weken weer een echo en toen bleek ik dus verder te zijn,bijna 11 weken,(nu dus bijna 12)kindjes gaan helemaal gelijk op in groei dus erg blij zijn we! ik ben zonder behandeling zwanger geworden ja,en dan nog wel van 2 haha,volgende echo krijg ik 7 dec,de nekplooimeting..spannend maar ga ervan it dat het goed is.ik heb helemaal geen last van misselijkheid,hooguit een jkeer kokhalzen en last van me borsten en moe…maar word n al minder,voel me dus erg goed!wel veel last van puistjes trouwens..en hoe voel jij je?

  liefs zonnetje

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen