Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1367785 Meisjesnaam En Ander Vraagje

 • Auteur
  Berichten
 • #2373787

  Hoi dames,

  Ik ben benieuwd wat jullie vinden van de meisjesnaam Noya of Noa.
  En vinden jullie ze passen bij de naam Daanyal?

  en een heel ander vraagje…. hoe gaan jullie ermee om als je man/vriend wil vrijen terwijl jij daar helemaal geen zin in hebt? ik heb nu meestal echt geen zin omdat ik moe ben van de zwangerschap. hoe reageert jullie man/vriend hierop?

  ben benieuwd wat jullie vinden!

  #4123152 Quote

  Noa vind ik heel erg leuk

  weet jij misschien nog een leuke meisjesnaam wat past bij Jaylie

  #4123168 Quote

  k vind het leuke namen en het past goed bij Daanyal..
  Nou hier dus ook hetzelfde , gelukkig reageert manlief hier erg begripvol op en zegt dan ook als k zeg da k me er wel eens rot over voel da we er samen voor gekozen hebben om zwanger te zijn met alle leuke en minder leuke dinge..

  #4123207 Quote

  Noya vindt ik te gezocht en Noa niet echt origineel. Sorry 🙂 Ik ben meer van de korte Nederlandse namen. Mijn man vindt het echt niet erg. Zelfde reden als Debbiej geeft. We hebben hier samen voor gekozen en nemen ook alle minder leuke aspecten hiervan voor lief. Hoewel ik juist meer zin heb in seks door de zwangerschap. Maar ja, ik ben weer vaak heel chagrijnig. Dat is ook niet altijd leuk voor manlief 🙂

  #4123241 Quote

  Hi,
  Vind beide namen prima, hoor je niet vaak 😉

  Hier hetzelfde verhaal wat betreft m’n vriend, die snapt het allemaal prima, wanneer het even wat minder is!
  Mss vind ie het niet helemaal leuk, maar ja… ik ben zwanger, dus moe!

  Zeg het gewoon, waarschijnlijk reageert hij prima!

  #4123249 Quote

  Noa of Chenoa vind ik mooie namen.

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?
  #4123280 Quote

  Noa vind ik wel een leuke naam. Niet helemaal mijn smaak maar… Denk dat ik m iets teveel heb gehoord de laatste tijd, maar namen zijn zooo persoonlijk, gewoon doen wat jij/ jullie mooi vinden!

  Qua seks staat het bij ons op een heel laag pitje, eerste 16 weken ben ik alleen maar ziek geweest van smorgens tot sávonds laat en nu voel ik me beter, maar heb ik het idee dat t mijn vriend niet lekker zit. Als ik af en toe op mijn buik duw zegt hij al: doe es niet, haha!! Laat staan dat we seks hebben.
  Maar lijkt me dat als je t er met je man/vriend over hebt dat hij je wel begrijpt. Misschien kunnen jullie eens een ander tijdstip proberen? Aan het begin vd dag bijv. heb je misschien iets meer energie.
  succes. liefs

  #4123375 Quote

  nou de namen vindt ik zelf niet zo leuk tja wij houden ook erg van de korte nederlandse namen dus sorry!!! en de sex? tja hier is er 33weken voor het laatst iets aan mijn lijf gedaan en het was meteen bingo hahaha maar idd wees gewoon eerlijk hij snapt het echt wel en knuffelen kan altijd toch wel???

  #4123709 Quote

  Noya vind ik heel goed passen bij Daanyal. Het is alleen allebei niet echt mijn smaak. Noa hoor je al heel vaak en het lijkt mij zo sneu als ze straks op school of op werk (verre toekomst) altijd de achternaam moet gebruiken omdat er al een paar noa’s zijn….. Als het echt 1 van deze twee namen moest zijn, zou ik voor Noya gaan…

  Hmm, als ik geen zin heb, gebeurt het niet. Klinkt misschien een beetje ver gezocht, maar als ik tegen mn zin in sex ga hebben kan ik net zo goed de prostitutie in…. Mn vriend is daar gelukkig ook helemaal niet moeilijk mee. Hij vindt het wel jammer maar respecteert dat ik even geen zin heb, zeker nadat ik uitgelegd had waarom…. (dikke buik, zeer bekken enz enz enz) Moet ook zeggen dat het hier al een maand of 3 geleden is hahahah.

  xxx
  Pauline
  39w2d

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen