Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1379662 Lekkage Wasmachine Draait Overuren

 • Auteur
  Berichten
 • #2385664

  Goedemorgen,

  Afgelopen week maakte ik voor het eerst mee dat mijn borsten lekten ’s nachts. Met grote plakkerige vlekken op mijn pyama als gevolg. We hebben er hier smakelijk om gelachen, pyama bij de was en klaar. Maar de dag daarna weer, en de dag daarna weer, en de dag…..nou ja je snapt het.
  Iedere ochtend wordt ik wakker met grote plekken op mijn nachtkleding.
  Hoe doen jullie dit nou? Draag je nou ’s nachts een bh met daarin zoogcompressen. Een collega van mij zei: je moet aan beide kanten 2 inlegkruisjes aan de binnenkant van je pyama plakken. Maar dat zie ik helemaal mis gaan. Door bewegingen ’s nachts gaat dat los zitten, met gevolg dat het na een uur niet meer aan je pyama plakt, maar aan je, juist borsten! Tips please.

  #4135035 Quote

  http://www.lilypadz.nl/
  dat zijn een soort zoogcompressen van siliconen denk ik, daarmee stop je het lekken van je borsten zonder bh, wat ik ’s nachts het lekkerst vind slapen.
  Je kan ze ook in onder je bh dragen.
  Volgens mij kan je ze bij elke apotheek en drogist kopen, anders bij de prenetal.
  Succes!

  #4135052 Quote

  ik heb er nog geen last van..maar herken het heel erg uit de tijd dat ik borstvoeding gaf..ik had niks aan die soort van “pads” dus even fantasie laten werke en wat ideaal werkte was ;
  een spuugdoekje aan iedere kant in een (voedings) bh doen…die doeken kunnen heel wat hebben! dat was vaak mijn redding..
  en kost geen extra geld!!

  #4135073 Quote

  Hier ook nog geen last!Maar bij de vorige keer heb ik van johnson,s pads gebruikt[weet niet of ik de naam goed schrijf]en die hielden een hoop tegen!
  Gewoon in je bh doen,ook snacht,s ik draag altijd beugel bh,,s die bevallen me goed[heb ik nu ook wel nodig met m,n mega tieten]haha
  groetjes

  #4135078 Quote

  Beugel bH? Dat lijkt me vreselijk zitten. Zal er aan moeten geloven denk ik…..bh aan ’s nachts.

  #4135100 Quote

  ik heb het bij de eerste enorm gehad en nu (nog) niet… wel zitten er witte korsten sochtends aan mn tepels haah die er nooit zaten!!

  ik deed dan altijd een strakker spaghettibandtopje aan ik kon een bh echt niet aan snachts(heb cupe…) en dat ging echt broedde en met een spaghettibandtruitje had ik iets meer de ruimte nog….

  #4135113 Quote

  Bij de hema hebben ze heerlijk zittende katoenen meegroei beha’s, zonder beugels oid. Ze zijn er ook in de borstvoedingsvariant. Het ziet er niet uit, maar het is alsof je geen beha aan hebt!

  #4135150 Quote

  Je hebt van noppies ook hempjes waar die pads in kunnen. Je kunt wegwerpzoogcompressen doen, je kunt die siliconen dingen doen (hebben ze ook van avent) of gewone spuugdoekjes. Inlegkruisjes zou ik eerlijk gezegt niet doen. Die zijn vrij dun waardoor het snel gaat broeien, en dan heb je al tepelkloven voordat de baby er uberhaupt is.

  #4135187 Quote

  ik heb nu inderdaad zo’n katoenen meegroei bh (zit lekker) en maar van die wegwerp zoogcompressen gekocht.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen