Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1379980 2 Dagen Overtijd En Zware Menstruatiekrampen

 • Auteur
  Berichten
 • #2385982

  Hoi,

  ik ben al 2 dagen overtjd en heb al een dag of 4 best wel heftige buikkrampen lijken op de menstruatiekrampen. Nu heb ik noggeen test gedaan omdat ik toch wel bang ben voor negatieve test. Ik lees bij jullie ook vaak dat de mensruatie lang uitblijft wel eens meer dan 40 dagen. Hebben jullie dan wel een ovulatietest gedaan. Is het nog echt zo dat na de eisprong de menstruatie na 15 dagen komt of kan hier ook wel 3 weken tussen zitten. En zijn er meer die hevige krampen hebben terwijl ze misschen wel zwanger zijn. Ik ben gewoon bang dat de menstruatie zich uiteindelijk toch doorzet, Fijne kerstdagen.
  groetjes,

  #4135345 Quote

  Hoi,

  Na mijn ovulatietesten was het bij mij altijd zo’n dag of 14 later dat ik ongesteld werd.
  Ik kon dus ook gelijk een zwangerschapstest doen toen ik niet ongesteld werd na 14 dagen en ik was zwanger (nu 22 wk)

  #4135346 Quote

  Hi Mamoon,
  zou gewoon even testen hoor! Negatief is toch negatief, en zo blijf je in onzekerheid!

  Fijne kerst iig!

  #4135355 Quote

  Hoi,
  Ik heb ook wel eens dat als ik te veel bezig ben met het ongesteld moeten worden, dat het ook uitbleef. Dus ik zou gewoon testen, dan weet je het zeker. Nu kan je er toch ook niet niet aan denken.
  Succes en Fijne kerst!

  #4135414 Quote

  Hey!

  Lastig en zenuwslopend of niet. Ik zit eigenlijk in precies dezelfde situatie. Zou woensdag ongesteld moeten worden (laatste keer ongesteld geworden op woensdag 24 nov) en heb een heel regelmatige cycles of hoe schrijf je dat??? Heb al wel twee testen gedaan, beiden negatief. Ik moet nu wel wachten tot maandag, heb geen testen meer!! hahaha.. ik zou ook gewoon testen hoor. Gewoon doen, geeft je wel een rustiger gevoel. Trouwens ik vertrouw het nog voor geen meter. Ben benieuwd of ik het nog ga worden deze kerst! Heb trouwens al twee kids van 2 jaar en een van 10 maanden. Sterkte er meeee!!

  Liefs mammma

  #4135492 Quote

  Hoi.. nee geen ovulatiestesten geprobeerd.

  Ik was bij de eerste ook in 1 keer zwanger, bij de tweede was ik na 5 maanden alweer zwanger (5mnd na de bevalling) allemaal goed gegaan.. nu dus 9 maanden na mijn 2e bevalling misschien weer zwanger (eigenlijk per ongeluk, maar ook wel weer wat bewust, want ik ben niet aan de pil) en we zouden voor andere voorbehoedsmiddelen gaan, maar ach je weet hoe dat gaat!!!!!! Nu besloten om er toch maar is wat serieuser na te gaan kijken hahaha.. is het zo, dan is het super, en is het niet zo, ja dan is het niet zo. We zullen toch tot maandag moeten wachten!!!!!!!!!! Ik hoop voor je dat het raak is deze keer, maar als ik je verhalen zo lees hoef jij niet meer te twijfelen hoor.. hahah

  We horen het wel van elkaar.. groetjes!!!!!!!

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #4135529 Quote

  Hoi Mamoon
  Ik had vanaf een dag of 4 voor mijn NOD heftige buikkrampen en last van mijn rug. Twijfelde er dan ook niet aan dat ik ongi ging worden (terwijl ik eigenlijk nooit veel merkte van mijn menstruaties in de zin van krampen). Bleek toch zwanger te zijn, ben nu 6 weken.
  Succes ermee!!

  #4135553 Quote

  Hoi Elin,
  gefeliciteerd met je zwangerschap! ik heb nog steeds deze krampen, maar hopelijk blijft de ongi inderdaad weg.
  Ga maandag test kopen, misschien wel al morgen. Volgens mij is morgen ook koopzondag, kan eigenlijk niet meer wachten.
  Groetjes

  #4135601 Quote

  He.. hoii.. nou ik ben het toch geworden hoor.. drie dagen na de verwachte datum. Onvoorstelbaar, maar het is echt waar. Ik hoop voor jou dat je wel zwanger bent!!!!!!!!! Succes met het testen..!

  Groetjes mammma

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen