Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1380090 Zonnetje Stefanie

 • Auteur
  Berichten
 • #2386092

  Grappig he!!!Ik zat zo wat te lezen en vertelde mijn man de verschillende beroepen van mama’s en dat ik jaloers was op hun werktijden, en toen herkende hij het bedrijf waar jij werkt!!!
  He maar, volgens hem zijn jullie juist een klant van hem.Jullie hebben een Schindler-lift bij hem gekocht, en hij was er een tijdje geleden voor een storing omdat de desbetreffende liftmonteur niet kon.
  Heeft ‘ie jou gezien ha ha, hoe klein is de wereld!
  Enfin, hoe gaat ‘ie verder met je buikie?Gaat al hard zeker nu….
  Groetjes Roos.

  #4135503 Quote

  Hoi roos,oh wij zijn klant van hem dat kan ook ja haha!!ja zou heel goed kunnen dat ie mij gezien heeft grappig zeg!!zo zie je maar weer hoe klein de wereld is haha!!met mijn buikje gaat het goed ik groei al aardig,ik heb alleen heel veel last van mijn bekken dus ik werk nu halve dagen tot mijn verlof 28 januari.hele fijne feestdagen!!! Liefs Stefanie

  #4135657 Quote

  Je bekken ja ik heb je verhaal gevolgd….pijnijk is dat he…van de 4 kids hier had ik bij de laatste 2 zwangerschappen ook bekkeninstabiliteit, viel echt tegen, ging naar fysio, maar bleef toch echt lastig vooral ook omdat je al kids hebt rondlopen he…
  En ik vind ook dat men het niet echt begrijpt, je ziet aan de buitenkant niet echt hoeveel pijn je hebt…bleek wel uit reacties van jouw collega’s niet???
  Succes met je werk he!!!!
  Fijn uiteinde!
  Groetjes Roos.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen